24 / 04 / 2024

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık'ın evini düzdü!

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 24.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan Ay Nişasta Entegre Gıda San. ve Tic. AŞ adına kayıtlı üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 24 milyon 405 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Kızılcabölüklülere söz verdiği Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı, açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Denizli Kızılcabölük Spor Tesisi inşaatı sürüyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’un tesislerinin yapımı devam ediyor. Proje kapsamında, tesisin soyunma odaları, tribün, kafeterya, sosyal tesis ve çevre düzenlemesi gibi eksiklikler tamamlanıyor.

Alkut Kızılcahamam'a turizm yatırımı yapacak!

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Uygur Özerk Bölgesi Urumçi Şehrinde faaliyet gösteren Xinjiang Alkut Şirketler Grubu Ankara İli Kızılcahamam İlçesi'nde Sağlık ve Turizm Alanında yatırım faaliyetlerine başladı.

Mardin Kızıltepe'de icradan 2.1 milyon TL'ye arsa!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi'nde yer alan arsa Kızıltepe İcra Dairesi tarafından 29 Temmuz 2015 günü saat 14:10 ile 14:15 arasında açık arttırma ile satılıyor.

Denizli Kızılcabölük Spor Tesisleri'nin temeli atıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli programı kapsamında Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Kızılcabölük Spor Tesisleri'nin temel atma törenine katıldı.

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık Haberi

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Kibariye ve Ali Küçükbalçık'ın kızları Birgül Küçükbalçık geçtiğimiz günlerde evlendi.

Kibariye, 19 yaşındaki kızının düğünü için tüm masrafları karşıladı. Ünlü şarkıcı, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek...