29 / 03 / 2024

kıbrıs mercure otel

kıbrıs mercure otel

İNŞAAT sektörünün önde gelen firması Akfen, Avrupa'nın en büyük otel zinciri Accor'la KKTC'de Mercure Oteli'ni inşaa etti.

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kuzey Kıbrıs'da kredi kartıyla ev sahibi olma imkanı!

Dünyanın en ünlü gayrimenkul geliştiricilerinden Evergreen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdiği dev konut ve otel projelerinden oluşan Aphrodite’te; benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Kıbrıs Yavuz Çıkarma Plajı otel için kiralandı mı?

Kıbrıs’taki Yavuz Çıkarma Plajı için ihale konusu kapanmıyor. Plajın otel için kiralandığı iddia edildi.

Alarko Holding Kıbrıs'ta otel yapacak!

Alarko Holding, Kıbrıs'ta otel yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Önceki gün KAP'a yapılan açıklamaya göre, Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Yeni Erenköy İskele Bölgesi'nde bir arazide otel inşaatı için ruhsat aldı

Kıbrıs Sahabe Türbesi yanındaki otel inşaatına tepki!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Kıbrıs'ın fethi için bölgeye giden İslam kumandanlarından Hazreti Ömer ve altı silah arkadaşının mezarının bulunduğu Hz. Ömer Türbesi’nin (Sahabe Türbesi) yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Kıbrıs Girne Üniversitesi'ne yurt inşa edilecek!

Yapılacak yurt inşaatı Kuzey Kıbrıs’ın en güzel köylerinden Zeytinlik’i yutacak. İnşaat 1500 nüfuslu köyün yüzde 30’una denk geliyor. Zeytinlik sakinleri betona direniyor

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapan kazanacak!

Türk ve Rum kesimleri birleşirse Kıbrıs'ta gayrimenkul fiyatları artacak. KKTC'de güneye göre yarı yarıya ucuz olan arsa, arazi ve konut fiyatları, birleşmeyle birlikte İkİ katina çıkacak...

kıbrıs mercure otel Haberi

kıbrıs mercure otel

 50 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşen otel, KKTC'nin ilk uluslararası ve 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyor. Uluslararası bir otel zinciri olan Accor'u KKTC'ye ilk kez getiren Akfen, KKTC'ye uygulanan ekonomik amborgoyu da delmiş oldu. 299 oda ve 648 yatak kapasiteli otelde SPA-wellness bölümü, casino, farklı konseptlerde hazırlanan restoranlar ve Uzakdoğu mutfağının önemli adresi Sushico bulunuyor. 9'uncu restoranını Kıbrıs Mercure Otel'de açan Sushico, aynı zamanda adanın da tek susi restoranı. Mercure Otel'in bünyesinde bulunan bir başka restoran da The Steak House. The Steak House Amerikan tarzı et ağırlıklı mönüsünün yanında değişik balık ve deniz ürünlerine de yer veriyor.

SPA'SI ÖNE ÇIKIYOR

Girne Kalesi'nden esinlenerek tasarlanan otel,...