29 / 03 / 2024

kıbrıs yılbaşı turları

kıbrıs yılbaşı turları

KKTC’deki oteller, yılbaşı gecesinde yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verecek, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi ünlü sesler otellerde sahneye çıkacak...

Kıbrıs yılbaşı turlarında yüzde 40 indirim imkanı!

Her dönem ılıman, yeşil ve bir o kadar güneşli olan Kıbrıs, yeni yıla girerken bu görüntüye bir de Türkiye'nin yıldızlarını ekledi. Yüzde 40'a varan indirimlerin olduğu Yavru Vatan'da eşsiz bir yılbaşı için tüm hazırlar tamamlandı...

Kıbrıs'ta yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları!

Yılbaşı tatili için alternatif arayanlardansanız Kıbrıs'ı listenize mutlaka ekleyin. Zira eğlencesi bol olan bu Yavruvatan' da yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor..

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Kıbrıs'taki gayrimenkullere Yahudilerden büyük ilgi! Büyük arazi ve dev binaları satın alıyorlar!

Yahudiler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuzeyinde bulunan stratejik yerlerden büyük arazi ve dev binaları satın almaya başladı. Peki Yahudiler başta olmak üzere yabancı yatırımcılar neden Kıbrıs'a yöneldi? İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta yabancı yatırımcı krizi! Son beş yılda emlak alan yabancıların sayısı 15 bin oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konut sektörü çıkmaza girdi. Yabancıların mülk edindiğine dar gelen idialar tartışma yarattı. 

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

kıbrıs yılbaşı turları Haberi

kıbrıs yılbaşı turları

KKTC’deki oteller, yılbaşı gecesinde yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verecek, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi ünlü sesler otellerde sahneye çıkacak. Başta Türkiye’den olmak üzere Ada’ya yaklaşık 15 bin turist yılbaşı eylencesi için akın edecek. Ortadoğu ülkelerinden Lübnanlı ve Ürdünlü turizmciler yılbaşına Kuzey Kıbrıs’ta girecek.

Ada’nın lüks otellerinden Merit Royal, Ortadoğulu konuklara özel yılbaşı gecesi düzenleyecek. Ülkeye gelecek olan turist sayısı ise KKTC yönetiminin yüzünü güldürdü. Kuzey Kıbrıs’ın yeni yılda tercih edilen bir ülke olduğunu kaydeden Turizm Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, “Yılbaşında otellerin en yüksek doluluk oranını yakalayacağını” açıkladı.

Milliyet’e konuşan Aşıkoğlu, “5 yıldızlı otellerde yer kalmadığını” belirtti ve “Turizm bu ülkenin geleceği” dedi. Ortadoğu’dan ülkeye gelen turistlerin de önemli olduğuna dikkat çeken Aşıkoğlu, Ocak ayında da 30 bin...