29 / 03 / 2024

Kiddie Home nerede

Kiddie Home nerede

Kiddie Home’dan sömestr hediyeleri seçenekleri...İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Liva Home Uzundere nerede?

Temmuz 2018 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Liva Home Uzundere projesi İzmir Uzundere Karabağlar'da Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Liva Home Uzundere nerede?

Toplam 169 konut ve 24 iş yerinden meydana gelen Liva Home Uzundere projesinde peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje kentsel dönüşüm proje olarak yükseliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

Perola Residence Evleri nerede?

Three Sun imzası taşıyan Perola Residence projesi, toplam 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki, Perola Residence Evleri nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

Terrace Home İnanlar nerede?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Terrace Home İnanlar projesi 23 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 87 konut bulunuyor. Peki Terrace Home İnanlar nerede?

İnanlar Terrace Home nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği İnanlar Terrace Home projesi 23 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Peki İnanlar Terrace Home nerede?

İnanlar Terrace Home konum!

Terrace Home projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İnanlar Terrace Home konum olarak nerede yükseliyor?

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Bulvar Home nerede?

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 254 tane konut ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Ankara Moment Beştepe nerede?

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Kiddie Home nerede Haberi

Kiddie Home nerede

İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir ağaç politikasıyla üretim yapan marka,  Avrupa kalite ve güvenlik standartlarına uygunluğu ile de Türkiye’de kısa sürede ailelerin tereddütsüz tercih ettiği markalar arasında yerini aldı. Cıvıl cıvıl renkleri ile çocukların dünyasını renklendiren Le Toy Vanlar yaratıcılık ve hayal gücünü desteklerken, el ve göz koordinasyonunu da geliştirerek miniklerin eğlenceli ve kaliteli oyun zamanları geçirmelerini sağlıyor. Le Toy Van’da 3+ yaş ve üzeri çocuklar için ahşap bir çok oyuncak bulunuyor. 


Binlerce farklı çeşidiyle Avrupa’nın en inovatif ahşap oyuncak markaları arasında yer alan Goki sürdürülebilir ağaç politikası ile üretiliyor. Yeni nesil oyuncaklarla beraber nostaljik oyuncakları da canlı renklerle tasarlayan Goki...