28 / 03 / 2024

kidstown riva nerede

kidstown riva nerede

Eyfel Yapı tarafından aile ve çocuk kasabası konsepti ile gelişirilen Kidstown Riva'da 1. etap teslimlerini tamamladı. Proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi.

Kidstown Riva 2. etapta 249 bin TL'ye 2 oda 1 salon villa!

Kidstown Riva projesinin 2. etabında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon villaların fiyatları 249 bin TL 'den başlıyor. Projenin ilk etabında ise hayat başladı...

Eyfel Yapı Kidstown Riva fiyat!

Eyfel Yapı Kidstown Riva fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 249 bin lira olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor...

Kidstown Riva 2.Etap'ta 249 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Çocuk kasabası konseptli Kidstown projesinin ikinci etabı da aynı konsept de olacak. Projede fiyatlar lansmana özel 249 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 44 konut bulunuyor.

Kidstown Riva Beykoz ödeme planı!

Kidstown Riva Beykoz ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 40 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kidstown Riva projesinde 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor

Riva Kidstown Evleri'nde 480 bin TL'ye 4+1!

Konutların 265 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Kidstown Riva projesi, Eyfel Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Kidstown Riva'da 265 bin liraya! 24 ay 0 faiz!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa edilen ve Eyfel Yapı tarafından konumlandırılan Kidstown Riva'da fiyatlar 265 bin liradan başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor...

Beykoz Kidstown Riva'da satılık daireler 279 bin TL'den başlıyor!

Eyfel Yapı İmzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Kidstown Riva projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Kidstown Riva iletişim: 0212 294 04 65

Eyfel Yapı Kidstown Riva daire fiyatları!

2013 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleşecek olan Kidstown Riva projesinde banka kredisi kullanarak projeden konut sahibi olunabiliyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva daire fiyatları bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Kidstown Riva resimleri!

İstanbul'un Anadolu Yakası bölgesinde Beykoz'da inşa edilen Kidstown Eyfel Yapı imzasıyla yükseliyor. Beykoz Kidstown Riva resimleri ve iletişim bilgilerini detaylı olarak haberimizin içinde bulabilirsiniz.

Kidstown Riva Beykoz nerede?

Kidstown Riva Beykoz nerede sorusunun yanıtı haberimizde adresli bir şekilde yer alıyor. Kidstown Riva Beykoz projesinde yer alan konutların 2013 senesinin sonunda Aralık teslim edilmesi planlanıyor

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede?

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilenler...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Beykoz Riva Kidstown'da 24 ay vadeli faizsiz ödemelerle!

Sadece 4+1 dairelerin satışları devam eden projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Beykoz Riva Kidstown projesinde ikinci etaptaki dairelerin satışları sürüyor.

2. Etap Kindstown Riva'da 4+1'ler 449 TL'ye!

İstanbul Beykoz'da yükselen Kidstown Riva'da ilk etap teslimleri yapıldı. Projede ikinci etap satışları devam ediyor. Projede toplam 180 adet daire bulunuyor.

kidstown riva nerede Haberi

kidstown riva nerede

Doğal bir yaşam tarzı sunan proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi. 


Projede, 40 bin 500 metrekare alan üzerinde 136 villa ev bulunuyor. Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner, Kidstovvn Riva'nın ailelere sunulan bir doğal yaşam projesi olduğunu, eğlenceli eğitim alanları ve aktivitelerle zenginleştirildiğini ifade etti. 


Suner, "Projede, mümkün olduğunca çevre kirliliğinden ve İstanbul'un şehir gürültüsünden uzakta, huzurlu, eğlenceli ve eğitici bir yaşam sunuyoruz" dedi. 


Hürriyet...