19 / 04 / 2024

kılcanlar projeleri

kılcanlar projeleri

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes İlçesi’ne bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde içme suyu terfi hattını yenileme çalışmalarına başladı. Mahalle halkının daha sağlıklı ve kaliteli su kullanabilmesi için terfi hattının yenileme kapsamına alındığı belirtildi.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Aralık 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Aralık ayında satışa sunulacak olan konut projeleri lansman dönemine özel olarak başlatılan kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2021'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Aralık 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

2020 yılının Aralık ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2020'de satışa çıkacak o projeler...

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

kılcanlar projeleri Haberi

kılcanlar projeleri


MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, içme suyunda kaliteyi arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda terfi hattı yenileme çalışması ile Gördes İlçesi Kılcanlar Mahallesi’nin de içme suyu sorunu ortadan kalktı. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, eskiyen çelik boruların polietilan borularla değiştirildiğini ifade etti. Aytekin, “Kılcanlar Mahallesi’nin kullandığı çelik borular eskidiği için sık sık arızalar meydana getiriyordu. Biz de vatandaşlarımızın içme suyu kullanımında mağduriyet yaşamamaları için kullanılan çelik boruları daha uzun ömürlü olan ve sağlığa uygunluk bakımından daha güvenilir olan polietilan borularla değiştirmeye başladık. 1000 metre uzunluğu olan bir hatta yenileme yapacağız” dedi.

Arızalar Ortadan Kalkacak

Kılcanlar Mahalle Muhtarı Ercan Adıyaman da, “20 yıl önce çelik borular döşendi. Borular özelliğini kaybettiği için neredeyse haftanın...