25 / 04 / 2024

Kiler GYO değerleme şirketi 2016

Kiler GYO değerleme şirketi 2016

Kiler GYO, gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimini Kamuoyu Aydınlatma Platformu(KAP)'nda yayınladı. Firma, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Kiler GYO Halkalı arsasının değeri belli oldu! 

Kiler GYO Halkalı arsasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Kiler GYO Halkalı arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO'nun Pendik'teki arsasının değeri ne kadar?

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne oldu?

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Kiler GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11236 ada 21 parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Konutlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Referans Kartal Panorada 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 Ada 184 Parsel ve 11466 Ada 105 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Panorada Projesine ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Beylikdüzü projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 483 Ada 5 Parsel üzerinde geliştirilen Konut Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul ili Beylikdüzü arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans (7 Adet Daire)'a ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Kiler GYO değerleme şirketi 2016 Haberi

Kiler GYO değerleme şirketi 2016

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimini Kamuoyu Aydınlatma Platformu(KAP)'nda yayınladı. Firma, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.


AÇIKLAMA:

Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.


SPK'nın III.48-1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı maddesi uyarınca;  


Şirket portföyünde bulunan veya o yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından ilgili tebliğlerce tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak portföyümüzde bulunan her bir varlık için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş., 2016 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 'nin belirlenmesine karar...