26 / 04 / 2024

kiler rusya yatırımı

kiler rusya yatırımı

2008 yılında yurtdışına açılma kararı alan Kiler Holding, Rusya ve Ukrayna'da inşaat yatırımları yapacak. Grubun yurtiçi ve yurtdışı inşaat yatırım hedefi ise 250 milyon dolar.

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Rusya konut yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Koronavirüs salgınının geride kaldığı 8 ayda Rus vatandaşlar Türkiye'de konut yatırımından vazgeçmiyor. Rusya Türkiye'de konut yatırımı yapan ilk 3 ülke arasında yer alıyor. 

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Rusya Merkez Bankası: Kripto paralar en tehlikeli yatırım aracı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kripto paraların en tehlikeli yatırım aracı olduğunu belirtti.

Rusların ilk yatırım tercihi emlak!

Rusya'da her iki kişiden biri, yeterli nakit parası olması halinde yatırım aracı olarak konutu seçeceğini belirtiyor. Hükümete bağlı konut edindirme şirketi Dom.RF'in yine devlete bağlı kamuoyu yoklama kuruluşu VTsİOM ile ortaklaşa gerçekleştirdiği anketten çıkan sonuç bu şekilde oldu.

Ahmet İmir, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Ahmet İmir'in Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Rusya’dan gayrimenkul ile yatırım çekebiliriz!

TYDTA Başkanı Arda Ermut, "Rusya’dan gayrimenkul ve fonlar ile finansın değişik alanlarında yatırım çekebiliriz" dedi...

Türkiye-Rusya Yatırım Fonu'ndan projelere 1 milyar dolar!

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Üst Yöneticisi Dmitriev, " Türkiye-Rusya Yatırım Fonu'nun amacı ikili ekonomik bağları güçlendirmek ve iki ülke arasındaki yatırım akışını artırmak." açıklamasında buldunu...

Ahmet Tepedelen, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Ahmet Tepedelen, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi oldu. 

Gönül Aybirdi, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Gönül Aybirdi'nin Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Rusya ile ortak yatırım fonu inşaatla başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Rus Ortak Yatırım Fonu’nun 1 milyar dolar sermaye ile kurulmasının önemini belirtti. Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu ve Türkiye Varlık ve Yatırım Fonu’nun kuracağı ortak fonun, ilk yatırımını Rus inşaat sektörüne yapacak.

kiler rusya yatırımı Haberi

kiler rusya yatırımı

Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, perakende ve inşaat işlerini yurtdışına da taşımaya karar verdiklerini belirterek, bu yıl Rusya ve Ukrayna pazarına açılacaklarını bildirdi.
Kiler Holding'in basın ve kamuoyu bilgilendirme toplantısında konuşan Nahit Kiler, Türkiye ekonomisinde ilk 5 sektör arasında finans, enerji, perakende, inşaat ve otomotivin geldiğini, Kiler Holding'in faaliyet alanları içerisinde de enerji, perakende, inşaat ve turizmin bulunduğunu kaydetti.
Nahit Kiler, bir gazetecinin, inşaat alanında yurt dışındaki hedeflerine ilişkin sorusu üzerine, şu anda Ukrayna ve Rusya ile görüşmelerinin devam ettiğini, henüz kesinleşmiş bir şey bulunmadığını söyledi. Bu...