26 / 04 / 2024

kilis arsa birim değeri toplantısı

kilis arsa birim değeri toplantısı

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

Arsa değeri yüksekse konutta metrekare arttıkça birim fiyat daha da artıyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, arsa değerinin yüksekliğinin konut üzerindeki etkisinden bahsetti.

Kilis Merkez'de 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Arsa ve arazi metrekare değeri artışı yüzde 50'yi geçemeyecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, 2018 yılı için takdir edilen asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerindeki artış, 2017 yılı için uygulanan değerlerin yüzde 50’sini geçemeyecek..

Emlak Vergisi'nde arsa ve arazi değerlerinde yüzde 50 sınırı!

Emlak Vergisi'nde 2018 yılına ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabında, 2017 için uygulanan asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin yüzde 50 fazlası esas alınacak.

Emlak vergisinde arsa birim değerleri yeniden belirleniyor!

Emlak vergisi değerinin hesaplanmasında baz alınan arsa/arazi birim değerleri yeniden belirleniyor

Arsa değerlerine dava hakkı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Bumin Doğrusöz bugünkü yazısında emlak vergisi davalarda arsa birim değerlerine ilişkin takdir komisyonu kararlarını değerlendirdi. Doğrusöz, arsa birim değerinin öğrenilmesi gerektiğini söyledi.

kilis arsa birim değeri toplantısı Haberi

kilis arsa birim değeri toplantısı


Kilis Belediyesi arsa metrekare birim değeri tespit toplantısı gerçekleşti. Toplantı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti. Kilis Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kilis Defterdarlığı, Tapu müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Organize sanayi temsilcilerinin yanı sıra muhtarlar katıldı.


Gerçekleştirilen toplantıda 213 Sayılı Vergi Usul Kanununun mükerrer 49. Maddesinin (b) fıkrası uyarınca asgari ölçüde arsa metrekare birim değerlerinin her dört yılda bir tespit edilmesi ve bu değerlerin uygulanacağı yıldan en az 6 ay önce tespit edilip karara bağlanması nedeni ile 2018 – 2021 yıllarında uygulanacak metrekare birim değerlerinin belirlenmesi konuşuldu.



Kilis...