20 / 04 / 2024

Kilis cezaevi

Kilis cezaevi

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı.

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı.

Kilis'te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi!

Kilis’te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi. TÜİK verilerine göre, Kilis’te 2014 yılı Ocak-Aralık ayları toplamında yapı ruhsatı verilen bina sayısının 132 olduğu bildirildi.

Balıkesir'de zeytinliklere T tipi cezaevi inşaatı tamamlandı!

Danıştay, Balıkesir’de birinci sınıf tarım arazilerine T tipi cezaevi yapılmasını Toprak Koruma Kanunu’na aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti. Ancak dava sürerken inşaat tamamlandı.

Diyarbakır'daki cezaevi müze mi olacak?

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nin müze alanı olarak kullanılması için karar aldı. Milli Emlak, belediyenin aldığı kararın iptali için dava açtı. Adalet Bakanlığı ise, plan değişikliğinin şimdilik uygun görülmediğini bi

Ulubey Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürülüyor!

Ordu Ulubey Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürülüyor. Ordu'da Adalet Bakanlığı tarafından kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binası, silah fabrikasına dönüştürülerek ilçe ekonomisine katkı sağlayacak.

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor!

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor. Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar’da, Birleşmiş Milletler (BM) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Kilis'te kiralık ev fiyatları arttı!

Kilis'te. 100 bine yakın Suriyelinin ikamet etmesi nedeniyle Kilisli vatandaşlar kiralık ev bulmakta sıkıntısı çekiyor. Kilis'te evlerin kira fiyatları bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Suriyeliler için Kilis'te iki katlı konteyner evler yapılıyor!

Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar ’da, Birleşmiş Milletler ( BM ) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesine son rötuşlar!

Başrampaşa Belediye Başkarı Atila Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesinin tanıtım ve değerlendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bayrampaşa Cezaevi projesine son rötuşlar yapılıyor..

Datça Cezaevi demokrasi müzesi mi olacak?

Cezaevi binası daha sonra bakımsızlıktan harabeye döndü. Çatısız, atıl halde bulunan Datça Cezaevi'nin restore edilerek demokrasi müzesine dönüştürülmesi istendi. Datça Cezaevi demokrasi müzesi mi olacak?

Diyarbakır cezaevi için müze çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Kışanak, " Cezaevini belediyeye devredin " dedi Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nin müzeye dönüştürülmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlık çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı!

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül askeri darbesinin ardından adı işkencelerle gündeme gelen E Tipi Cezaevi' nin İnsan Hakları ve Yüzleşme Müzesi'ne dönüştürülmesi için çalışma başlattı.

Kilis Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis’te yaptırılan atık su arıtma tesisi canlı yayınla açıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla 27 tesisin açılışı yapıldı.

Kilis cezaevi Haberi

Kilis cezaevi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Teknik İşler Dairesi tarafından yaptırılan Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı. 


Ceza İnfaz Kurumları Kompleksinin içinde bin kişi kapasiteli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, 140 kişilik açık Ceza İnfaz Kurumu, Jandarma Bölük Komutanlığı Hizmet Binası yer alıyor. Kurum Hizmet Binası Kilis merkeze bağlı Küçük Mahalle Köyü sınırları içindeki 113 dönüm arsa üzerinde inşa edilen cezaevinin bu yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor.


Hürriyet...