28 / 03 / 2024

kilis kanalizasyon sorunu

kilis kanalizasyon sorunu

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi. Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.

Kilis'te konut sorunu yaşanıyor!

Kilis'te son zamanlarda konut sorunu yaşanıyor. Bölgede, kiralık ev bulma sıkıntısı çekiliyor. Emlakçı Mehmet Uçal, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demre'nin kanalizasyon sorunu 2 yılda çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Belediyesi’nden devraldığı 80 kilometrelik kanalizasyon yapımını iki yıl içinde tamamlayıp hizmete sundu.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Antalya Kaş'ın altyapısı yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kaş’ın Gömbe Mahallesi ve Çukurbağ Yarımadası’nda toplam 43 kilometrelik kanalizasyon çalışması başlattı. 10 milyon liralık yatırımla Kaş’ın kanalizasyon sorunu tarih olacak.

Mehmet Erdal Öndeş: Kilis'te arsa sorunu yok!

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

Afyon Sandıklı'da alt yapı sorunu ortadan kalkacak!

Sandıklı'da yıllardır sorun olan Kanalizasyon ve yağmur suyu için Başkan Mustafa ÇÖL’ün talimatıyla yapılan proje kapsamında Sandıklıda alt yapı sorunu ortadan kalkıyor.

Kilis'teki köylerin kanalizasyon sorunu çözülecek!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi. Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.

MARSU'nun alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Artuklu İlçesinin İstasyon Mahallesi’nin yıllardır altyapı (kanalizasyon) sorunu olan ve yapımı ihmal edilen MARSU ekiplerinin çalışma başlatmasıyla ile çözüme kavuşuyor.

Muş Yeşilova'nın kanalizasyon sorunu çözülüyor!

Muş’un Yeşilova beldesinin yıllardır süren kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor. 3 milyon TL’lik bir finansmana sahip projenin yüzde 50’sinin AB’den hibe destekli olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kula Balıbey'in su sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Balıbey Mahallesi’nin 15 aydır su sorunu çektiği yönünde bazı haber sitelerine servis edilen haberle ilgili açıklama yaptı...

Alanya'da 15 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılacak!

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.

Trabzon Yeşilyurt Mahallesi'nin su sorunu çözüldü!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TİSKİ) gerçekleştirdiği çalışmalar ile Ortahisar ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nin su sorunu ortadan kaldırıldı.

kilis kanalizasyon sorunu Haberi

kilis kanalizasyon sorunu

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ve çalışmaların bitmesiyle köylerdeki kanalizasyon sorununun tamamının da son bulacağını ifade etti. Karakuş, “Son 20 köyümüzün kanalizasyonu kalmıştı, bu köylerimizin de yıl sonu itibariyle kanalizasyonları bitmiş olacak. Alt yapıya önem veriyoruz. Kanalizasyonu tamamlanan köylerin büyük bölümünün kilit taşlarını döşedik. Şuana kadar köyler ve mezralar olmak üzere 121 yerin kilit taşını döşedik. İnşallah 2016 yılı içerisinde iyi bir planlama yaparak kilit taşı döşenmeyen köylerimizin de önümüzdeki yıl içerisinde kilit taşlarını döşeyeceğiz” dedi.

Karakuş, hükümetin desteğiyle birkaç yıl içerisinde köylerin tamamının yol, su, kanalizasyon, kilit taşı gibi sorunlarının da çözüme kavuşturulacağını ifade...