27 / 04 / 2024

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kilis deprem konutları 2023 yılı bitmeden tamamlanacak!

Kilis'in Bozkaya köyünde depremzedeler için inşa edilen evlerin sene bitmeden tamamlanacağı belirtildi. Musabeyli ilçesine bağlı köyde yapımı süren 26 köy evinin aralık sonu itibarıyla mülk sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 202

Kilis Merkez Millet Bahçesi 9 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Mustafa Varank: Kira desteği ile esnafımızın yanındayız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, AK Parti Kilis İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada kira desteğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Kahramanmaraş'ta dev kampüsteki ilk cezaevi açıldı!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Kilis Merkez'de 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor Haberi

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Teknik İşler Dairesi tarafından yaptırılan Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı. 


Ceza İnfaz Kurumları Kompleksinin içinde bin kişi kapasiteli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, 140 kişilik açık Ceza İnfaz Kurumu, Jandarma Bölük Komutanlığı Hizmet Binası yer alıyor. Kurum Hizmet Binası Kilis merkeze bağlı Küçük Mahalle Köyü sınırları içindeki 113 dönüm arsa üzerinde inşa edilen cezaevinin bu yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor.


Hürriyet...