23 / 04 / 2024

Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi nerede

Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi nerede

San-İş İnşaat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve UNDP tarafından ihale edilen, Kilis’in Kocabeyli Köyü’nde inşa edilen Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi...

Bu markette hem ayçiçek hem zeytinyağında dev indirimler başladı! 2 litre yağ 62 TL’ye düştü!

Sıvıyağlarda Ramazan öncesi dev bir indirim kampanyasına imza atan Migros Markette ayçiçek yağı, zeytinyağı ve organik yağ çeşitlerinin fiyatlarını görenler inanamıyor. Vatandaş soluğu markette alınca stoklar hızla erimeye başladı.

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Kilis Osmanlı Sabunhane binası restore edilecek!

Kilis'te, Osmanlı döneminde üretim yapan sabunhane restore edilerek müzeye dönüştürülecek. Tarihi sabunhanenin turizme kazandırılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 3 milyon 100 lira bütçe ayrıldı.

Rize organik çay havzası olacak!

ÇAYKUR, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte ‘Organik Çay Tarımı Projesi’ne başladı. Organik Çay Tarımı Projesi hayata geçtiğinde dünyanın en büyük organik çay havzası da oluşturulmuş olacak.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

Kilis Oylum Höyük'teki kazı çalışmaları başladı!

Boyutları itibariyle Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük höyükleri arasında yer alan Kilis Oylum Höyük'te Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle başlatılan kazı çalışmaları, 25'i teknik 60 kişilik ekibin katılımıyla yaklaşık iki ay sürecek.

Kilis Deluxe Rezidans teslim tarihi ne zaman?

Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor.

Kilis Deluxe projesinin inşaatı 36 ay sürecek!

Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak. İnşaat çalışmalarının Mart 2014'te başladığı projede inşaatın 36 ay sürmesi bekleniyor.

Kilis'e yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor!

Kilis Belediyesi tarafından çevre yoluna bin 200 metrelik alanda, renkli asfalt bisiklet yolu ve sıkıştırılmış kiremit tozu ile yürüyüş yolu yapımı devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Kilis'te Mayıs ayında 154 adet daire satıldı!

Kilis’te Mayıs ayında 154 adet konut satıldı. Kilis’te Mayıs’ta satışı yapılan 154 konutun yüzde 24’ü (37 konut) ipotekli satış olarak gerçekleşti.

Kilis Entegre Hastanesi'nde restorasyon başladı!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde ilçe entegre Hastane Binası’nda restorasyon çalışmaları başladı. Musabeyli Aile Sağlığı Merkezi binasının İlçe Devlet Hastanesi şartlarına getirilmesi amacı ile restorasyon çalışmaları başladı.

Kilis'e yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kilis Kitso Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Öndeş, inşaatın 8 ayda tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi nerede Haberi

Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi nerede


San-İş İnşaat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından ihale edilen, Kilis’in Kocabeyli Köyü’nde inşa edilen Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.


Yoğun katılımla gerçekleşen törene, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe ile Tolga Toğan, San-İş İnşaat San.ve Tic. A.Ş. adına şirketin Genel Koordinatörü Mesut Can Pakova, Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Organik Zeytin üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Polat ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil temel atma töreninde yaptığı konuşmada, tesisin organik zeytin üretiminde çok önemli olacağını belirterek, "Tesisin Kilisli çiftçilere hayırlı olması” temennisinde bulundu.


Temel atma töreninin ardından GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil,...