18 / 04 / 2024

Kilis Polatelide Yeniyapan Evrentepe köprüsü onarıldı

Kilis Polatelide Yeniyapan Evrentepe köprüsü onarıldı

Kilis’in Polateli ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından Yeniyapan-Evrentepe köprüsü yapıldı. Polateli ilçesi Yeniyapan Köyü Evrentepe mahallesindeki Balıksuyu Deresi üzerine köprü yapılıyor.

Kilis’te inşaat sektörü büyük oranda durdu!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılardan önce dairelerin rahat bir şekilde satıldığını belirtirken, olaylardan sonra inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini söyledi.

Kilis'te Nisan ayında 182 konut satıldı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,9 oranında azaldı. Türkiye genelinde 106 bin 348 konut satılırken bu oran Kilis'te 182 oldu.

İMO'dan Kilis'e çıkarma!

İnşaat Mühendisleri Odası Kilis'te bulunan üyelerini ziyaret ederek sorunlarını masaya yatırdı. İMO heyeti Kilis'te bulunan üyelerine destek olmak ve sorunları yerinde tespit etmek için üyeleriyle bir araya geldi.

Contemporary İstanbul'dan Kilis’te yapılacak ilkokula destek!

Contemporary İstanbul, Aralık Derneği ve bir grup ressam açtıkları resim sergisinin tüm gelirini Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle Kilis’te yapılacak ilkokul için bağışlayacak.

Kilis'te emlak fiyatları yüzde 35 düştü!

Kilis sokaklarında birçok evde ve hemen hemen her apartmanın bir veya daha fazla dairesinde ‘satılık’ tabelasının asılması dikkati çekiyor. Arslan, nüfusun yüzde 30’unun yakın kent ve ilçelere göç ettiğini söyledi.

Kilis Belediyesi'nden İmarda Kentin Yoksulluk Haritası projesi!

Kilis Belediyesi ile İpekyolu Kalkınma Ajansı arasında “İmarda Kentin Yoksulluk Haritası” projesi imzalandı. Projeyi Kilis Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz imzaladı.

Gaziantep-Kilis karayolu asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor. Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini söyledi

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Yukarı Afrin (Kilis İçmesuyu) Projesi (GAP)” kapsamındaki Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Kilis Hasanceli Köyü çevre yolu projesinde sona gelindi!

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli köyünde trafiği rahatlatmak için çevre yolunun yapımı son aşamaya geldi. Gözlüce ve devam eden Fericek köyündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kilis Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Kilis Belediyesi tarafından Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde birer konuşma yapan Milletvekilleri Reşit Polat ve M. Hilmi Dülger tesisin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Kilis'teki sığınmacılar için 2 katlı konteyner ev inşa edildi!

Kilis Vali Yardımcısı ve koneynerkent sorumlusu Mustafa Ünver Böke, 35 binden sığınmacının kaldığı Kilis'teki Öncüpınar Kampı'nda bulunan sığınmacılar için 2 katlı konteyner ev inşa edildiğini söyledi.

Kilis Polatelide Yeniyapan Evrentepe köprüsü onarıldı Haberi

Kilis Polatelide Yeniyapan Evrentepe köprüsü onarıldı

Özellikle kış mevsiminde vatandaşların ulaşım sıkıntısına neden olan köprünün ulaşıma uygun hale getirilmesi için dolgu işlemi yapıldı.

İl Özel İdaresi ekiplerince yapılarak dolgu ve çalışmalarının ardından köprüde ulaşım...