25 / 04 / 2024

kilitli parke çalışmaları

kilitli parke çalışmaları

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

İzmir Karaabdülbaki'deki yenileme çalışmaları tamamlandı!

İzmit'in bir çok köyünde parke çalışması yapan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaabdülbaki Köyü’ndeki çalışmaları da tamamladı.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Değnekler'deki düzenleme çalışmalarında sona gelindi!

Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Aydın'daki yol düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Koçarlı’da yol yapım çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bıyıklı, Gaffarlar, Akmescit, Kızılcabölük, mahallelerinde yol düzenleme ve parke taşı döşemesini tamamladı.

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Manisa Üçpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

kilitli parke çalışmaları Haberi

kilitli parke çalışmaları

Projenin bir an önce bitirilerek Adıyamanlı vatandaşların hizmetine sunulması için çok yoğun bir efor sarf eden Vali Mahmut Demirtaş,  Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Beşpınar projesi kapsamında piknik alanlarındaki yürüyüş yollarında yapılan kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Uygulama alanı bakımında Beşpınar Projesinin Adıyaman’ın vizyon projesi olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Proje içerisinde yer alan yürüyüş yollarını kilitli parke taşıyla döşüyoruz. Alanın tamamında toplam 25 bin m2 kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Beşpınar Vadisinin 4. etap çalışmalarında ise proje aşaması tamamlanmış olup, ihale çalışmaları devam etmektedir. 4. etap çalışmaları için 4 milyon kaynak tahsis edilmiştir. Bu kentin hayat damarı gibi gördüğümüz bu projenin bir an önce bitirilip hizmete sunulması için gece gündüz demeden olağan...