16 / 04 / 2024

Kim Jong-un evi

Kim Jong-un evi

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Birden çok evi olanlara yüzde 1 oranında vergi gelecek! Ünlü ekonomistten seçim sonrası için ev sahiplerine kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündem olan konutta yeni vergiler, ev sahiplerinin tepkisini çekmişti. Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, seçimlerden sonra birden çok evi olanlara yüzde 1'ler seviyesinde vergi geleceğini belirtti. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

Kiracılar dikkat! Evi su basarsa kiracı mı yoksa ev sahibi mi masrafı öder?

Kirada bulunan evi su basması durumunda ortaya çıkacak olan masrafın kim tarafından ödenmesi gerektiği taraflar arasında merak edilmektedir. Ev sahibinden bu masraflar istenebilir mi? İşte haberin ayrıntıları...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

1,8 milyar euro yatırım yapılan TOGG'un 5 ortağı kim?

TOGG'un açılımı ne? TOGG'un sahibi olan holdingler hangileri? TOGG'un fiyatı ne olacak? Kaç adet üretilecek ne zaman yollarda olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Kim Jong-un evi Haberi

Kim Jong-un evi

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı kale, ilk kez fotoğraflandı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a giden Tass foto muhabiri Valery Sharifulin, Kim'in evini kadrajına aldı.

Pyongyang'ın dışındaki kalede geniş bir bahçe ve havuz dikkat çekiyor.

Evin içi boydan boya pencere, kapılar bahçeye açılıyor.

Kim'in eski bir koruması, Kuzey Kore liderinin Pyongyang çevresinde yedi evi daha olduğunu söylüyor.


Evin önünde bekleyen zırhlı Mercedes.

Evin içindeki süslü bir Kore kızı heykeli, bereketi temsil ediyor.