19 / 04 / 2024

kim jong un kuzey korede köyü yerinden mi söktürecek

kim jong un kuzey korede köyü yerinden mi söktürecek

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

1,8 milyar euro yatırım yapılan TOGG'un 5 ortağı kim?

TOGG'un açılımı ne? TOGG'un sahibi olan holdingler hangileri? TOGG'un fiyatı ne olacak? Kaç adet üretilecek ne zaman yollarda olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Kuzey Hwanghae'deki selde 179 sosyal konut hasar gördü!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Kuzey Hwanghae vilayetindeki bir şehri ziyaret etti. Şehirde en az 179 sosyal konut hasar gördü..

Kuzey Kore'deki ütopik şehir Samjiyon resmen açıldı!

Kuzey Kore'de senelerdir merakla beklenen "ütopik şehir" Samjiyon resmen açıldı... Kuzey Kore lideri Kim Jong-un rejiminin en önemli yatırımları arasında yer alan Samjiyon'da 4 bin konut ve 380 kamu binası inşa edildi.

Kim Basinger'in Malibu'daki evinden geriye sadece yıkıntılar kaldı!

Kasım ayında Malibu'da çıkan orman yangını, çok sayıda insan ve hayvanın ölümüne neden oldu. Hollywood'un bir dönemine damgasını vuran Kim Basinger'ın Malibu'daki evinden geriye sadece yıkıntılar kaldı.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un evi!

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Nigel de Jong'un Los Angeles’taki evi 4.3 milyon dolara satışta!

Galatasaray’ın sezon başındaki yeni transferlerinden Nigel de Jong, Los Angeles’taki evini satışa çıkardı. LATimes sitesinin özel haber logosuyla duyurduğu gelişmede Hollandalı futbolcunun büyük yatırım yaptığı evini emlak sitesine koyduğu aktarıldı.

Kuzey Kore'deki Pyongyang Halk Köyü yıkılacak!

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Migros’un yarısını kim alıyor?

Perakende sektörünün önde gelen şirketlerinden Migros’un yarısının satışı için düğmeye basıldı. Tuncay Özilhan’ın sahibi olduğu Anadolu Endüstri Holding, Migros’un yüzde 40.25’ini almak için görüşmelere başladı.

kim jong un kuzey korede köyü yerinden mi söktürecek Haberi

kim jong un kuzey korede köyü yerinden mi söktürecek

Kuzey Kore'de başkent Pyongyang'daki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir, Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcası Jang Sonh-thaek'i anımsattığı için sökülerek dağıtılacak.


Pyongyang’daki model köy, 2012 yılında tamamlanmış ve Kim Jong projenin fikir babasının babası Kim Jong-il olduğunu belirtmişti.Güney Koreli resmi haber ajansı Yonhap, Kim’in emir verdiğini ve şehrin söküleceğini duyurdu.


Ajansa konuşan bir kaynak, “Kim ne zaman Pyongyang Halk Köyü’nün oradan geçse, Jang’ı aklına getirdiği için şikâyet ediyor” dedi.


Kuzey Kore Diktatörü Kim Jong-un, 2013 yılında ülkenin en güçlü ikinci adamı olan amcası Jang’ı vatana ihanet suçlamasıyla idam...