20 / 04 / 2024

Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ iletişim

Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ iletişim

Kınaş İnşaat imzasını taşıyan Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinin lansmanı Şubat 2016 yılında yapılacak. Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinde 350 daire, 150 ticari birim olacak...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Çiftçiler dikkat! Rakamlar bir bir açıklandı, duyan şaşkına döndü! Buğday, arpa, mısır.. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa son dakika buğday, arpa, mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Rakamlar bir bir açıklandı, duyan şaşkına döndü! Buğday, arpa, mısır.. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Toyota Yaris Cross'un fiyatı görenleri şaşkına çevirdi! İşte Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un kasım ayı fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alıyor. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

CF Moto 800 MT fiyatlarını duyan şaşkına döndü! İşte CF Moto 800 MT 19 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Yeni bir touring almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı CF Moto 800 MT fiyatlarını duyan şaşkına döndü! İşte CF Moto 800 MT 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes Benz A serisi fiyatları görenleri şaşkına çevirdi! İşte Mercedes Benz A serisi 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil markaları içinde en çok sevilen otomobillerden biri olan Mercedes A serisinin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Peki Mercedes Benz A serisi ne kadar? Mercedes Benz A serisi fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz A serisi 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Land Rover Velar fiyatları şaşkına çevirecek! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Land Rover, yüksek performanslı ve ileri teknolojili otomobillerine bir yenisini daha ekledi!  Yeni modeli olan Velar'ın özelliklerini ve fiyat listesini görünce şok olacaksınız. Land Rover fiyatları görenleri şaşkına çevirecek. İşte 2022 mart fiyat listesi...

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

İskenderun'daki Kızlar Manastırı'nın Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddiası!

İskenderun’daki tarihi Kızlar Manastırı, İskenderun Belediyesi’nin borcu karşılığında Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddia edildi. 

Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ iletişim Haberi

Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ iletişim


Seyr-i İstanbul konut projesi Kınaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kınaş Seyr-i İstanbul projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.


Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinin inşaatı, Şubat 2016 tarihinde yapılacak lansmanla birlikte başlayacak. Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesi 500 üniteden oluşuyor.


Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinde 350 daire, 150 dükkan olacak.


E-5 otoyolu üzerinde yer alacak olan Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesi Zeytinburnu-Cevizlibağ metrobüs hattına yakın konumda olacak.




Tel: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Gülcihan...