26 / 04 / 2024

Kingdom Tower kaç metre

Kingdom Tower kaç metre

Dubai’deki Burj Khalifa’nın en yüksek bina rekorunu 2020’de Kingdom Tower kıracak. Kingdom Tower 2020 yılında tamamlanacak.

Cidde'de 1 kilometrelik gökdelen inşa ediliyor!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. Dünyanın en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Kingdom Tower'ın yüksekliği 1 kilometrenin üzerinde olacak!

Kingdom Tower'ın yüksekliği 1 kilometrenin üzerinde olacak. İnşaat çalışmaları bu ayın sonunda başlayacağı Kingdom Tower, Burj Halife'nin unvanını elinden alacak. Binanın inşaatı 63 ay sürecek.

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Cidde Kingdom Tower en yüksek bina rekorunu kıracak!

Dubai’deki Burj Khalifa’nın en yüksek bina rekorunu 2020’de Kingdom Tower kıracak. Kingdom Tower 2020 yılında tamamlanacak.

Babacan Premium Tower'da cazip ödeme koşullarıyla!

Babacan Holding, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olma avantajı devam ediyor..

Babacan Premium Tower'da 474 bin TL'ye 3+1!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi Babacan Premium'un 2'nci etabı Babacan Premium Tower'da alıcılara kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuluyor..

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Kağıthane Chance Tower'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ada-hin İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 98 konut ve 42 ticari üniteden meydana gelecek olan Chance Tower projesinin inşaatı 3 ay içerisinde başlayacak.

KONE Kingdom Tower'da montaj çalışmalarına başladı!

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünya lideri KONE, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde bulunan ve son derece etkileyici bir yapı olacak olan Kingdom Tower şantiyesinde asansör montaj çalışmalarının ilk aşamasına başladı.

Kingdom Tower 2018 yılında tamamlanacak!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. DÜNYANIN en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Cidde'de 1 kilometrelik gökdelen inşa ediliyor!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. Dünyanın en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının öncüsü olacak!

"Mutlu Ofis” konseptiyle yola çıkan Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının Ankara’daki öncüsü olacak. Özcan, “Regnum Sky Tower’da iş yaşamı bambaşka bir boyuta taşınacak" dedi.

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

Kingdom Tower kaç metre Haberi

Kingdom Tower kaç metre

Yüksek binalar hem şehirlerin simgesi haline geliyor, hem de rekabeti beraberinde getiriyor. ABD’nin uzun yıllar elinde tuttuğu ‘en yüksek bina’ liderliğini son dönemde ele geçiren Ortadoğu ülkelerinin arasındaki yarış da kızıştı. Suudi Arabistan, Dubai’deki Burj Khalifa’nın rekorunu 2020’de ‘Kingdom Tower’ (Kraliyet Kulesi) ile kırmaya hazırlanırken, Dubai’den bu hamleye yeni bir yüksek bina ile karşılık geldi.


New York'ta bulunan Empire State binası 1931’de açıldığında 385 metre yüksekliğiyle dünyanın imrendiği bir gökdelen olarak tarihe adını yazdırdı. New York bu başarısını Chicago’daki 442 metrelik Willis Tower ile pekiştirdi. Ancak bu başarı uzun sürmedi. Malezya’nın Kuala Lumpur şehrindeki Petronas Tower binaları, 1998 yılında ABD’nin elinden en yüksek bina unvanını aldı. İki binadan oluşan Petronas Tower’ın boyu 451 metre olarak o yıllarda rekor kırdı. Malezya...