27 / 04 / 2024

kınık osb arsaları

kınık osb arsaları

İstanbul-İzmir Otoyolu ile Kınık ile Bursa arası 1.5 saate düşerken, ilçe Çandarlı'daki Kuzey Ege Limanı'na çok daha yakınlaşacak, Kınık OSB'de parsellerin tamamı satılırken, alıcı bekleyen 40 dönüm arsa bulunuyor...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

12.4 milyonluk konut imarlı arsa Ankara'yı karıştırdı!

Ankara Bala Belediyesi'nde İmar Müdürü'nün satın aldığı milyonluk arsalar partiyi karıştırdı. 12.4 milyonluk konut imarlı arsaların satışına dair ihbar dilekçesi AK Parti Genel Merkezi, İçişleri Bakanlığı ve savcılığa gönderildi.

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

TOKİ üç büyükşehirdeki arsaları 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanıyla!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 90 arsayı 443 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 29 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılacak...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Arsalarını müteahhitlere verenler KDV'den muaf mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde arsaların hasılat paylaşımıyla müteahhitlere verilmesi durumunda KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Hasılat paylaşımında KV ve KDV istisnasına yargı onayı' başlıklı yazısı...

Sanayide yeşil dönüşüm OSB'lerle başlayacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Yeşil Mutabakat’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çevreye duyarlı üretim altyapısının oluşturulması, akıllı ve çevreci üretim modeline geçişte OSB’ler öncü bir role sahip. Yeşil OSB konseptini benimseyen pilot OSB’leri görmeye başladık" dedi.

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

kınık osb arsaları Haberi

kınık osb arsaları


İzmir'in geri kalmış ilçelerinden olan Kınık'ın kaderi değişiyor. İstanbul-İzmir Otoyolu sayesinde Kınık ile Bursa arası 1.5 saate düşerken, ilçe yeni otoyol ile Çandarlı'daki Kuzey Ege Limanı'na çok daha yakınlaşacak. Devam eden altyapı yatırımları Kınık Organize Sanayi Bölgesi'ni de hareketlendirdi. Türkiye'nin ilk 100 büyük kuruluşu arasında yer alan Kocaer Haddecilik, bölgede 243 dönüm yer aldı. Firma kuracağı demir cevheri zenginleştirme tesisi için ÇED onayı alıp yatırıma başlamaya hazırlanırken, enerji sektörünün önde gelen firmalarından Şa-Ra Enerji de 50 dönümlük yer satın aldı. Kınık OSB'de parsellerin neredeyse tamamı satılırken, alıcı bekleyen sadece 40 dönüm arsa kaldı. Kınık OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Akgün, "Ege'deki dev ulaşım ve altyapı yatırımları Kınık'ı da hareketlendirdi. OSB'de 3-4 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Bölgede işçiye ihtiyacımız olacak....