18 / 04 / 2024

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası kapsamında daireler 139 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. 180 blok halinde inşa edilen projede teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

5 soruda KİPTAŞ 2020 konut kampanyası!

KİPTAŞ, Çatalca’dan, 5. Levent’e 6 farklı projedeki 272 daireyi 17 Şubat 2020 günü satıyor. İstanbul’da riskli yapı raporlu evde oturan ve başka evi olmayanlar için öncelik tanınıyor.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

Çatalca'da konut imarlı arazi ticaret alanı olarak değiştirildi!

Çatalca’daki 56 bin metrekarelik alana ilişkin 2011 yılına yapılan plan sonrasında, yeni imar planı hazırlandı. ‘Konut alanı’, ‘ticaret alanı’ olarak değiştirildi.. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

İstanbul Yeni Havalimanı Çatalca'daki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Yeni Havalimanı bölgedeki konut fiyatlarını artırdı. Satılık konutların metrekare fiyatlarında son 4 yılda en büyük değişim Çatalca'da görüldü. İlçede fiyatlar yüzde 42,2 oranında yükseldi. 

KİPTAŞ depo konut projeleri başlatacak!

KİPTAŞ, gayrimenkul sektöründe çığır açacak yeni bir adım atıyor. KİPTAŞ İstanbul’un şehircilik anlayışına katkı sağlayacak depo konut projelerini hayata geçirecek. 

KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları!

KİPTAŞ Çatalca Konutları’nda hak sahiplerini belirleme kurası çekildi. İşte KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları..

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası Haberi

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası kapsamında 2 bin 138 adet konut satışa çıkarıldı. Projede banka kredisiyle vade ya da Kiptaş bünyesinde 24 ay taksit yapılabiliyor. 


Çatalca Kiptaş Konutları 83 ve 85 metrekare 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Kiptaş Çatalca Evleri 6 katlı 180 bloktan meydana geliyor. Projede konut fiyatları 139 bin 750 TL olarak belirtiliyor. 


Kiptaş Çatalca Projesi'nde  iki adet cami, geniş yeşil alanlar, 34 derslikli okul, çocuk oyun alanları ve açık otopark gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

30 soruda Kiptaş Çatalca Konutları!

Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Özge...