26 / 04 / 2024

KİPTAŞ eyüp arsası

KİPTAŞ eyüp arsası

Alibeyköy’deki bir gecekondu alanını dönüştürmeyi hedefleyen KİPTAŞ, arsayı 55 milyon liraya almaya hazırlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ''Yeni yönetimi olarak “Mümkünse yerinde dönüşüm” yöntemini benimsiyoruz'' dedi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

KİPTAŞ eyüp arsası Haberi

KİPTAŞ eyüp arsası

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü yazısında KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un görüşlerine yer verdi. İşte o yazı... 

2005-2018 yılları arasında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Biriminde çeşitli görevlerde bulunan Ali Kurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 7 Ağustos 2019’da KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne atanınca şirket bilançosunu toparlamak için müzayede formülüne başvurdu:

-Müzayede yöntemiyle satmayı planladığım bazı arsalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunlukta olan AK Partili üyelerin oyu ile yeşil alana dönüştürüldü.

Kurt, bir taraftan Silivri’deki sosyal konut projesini hızlandırırken, diğer taraftan Alibeyköy’deki (Eyüp) bir gecekondu alanıyla ilgili dosya dikkatini çekti:

-KİPTAŞ, aslında o arsayı 31 Mart seçimlerinden önce 18 milyon liraya satıyormuş. Araya seçimler girince kalmış.

Söz konusu arsayı 18 milyon liraya almaya hazırlanan şirketin, KİPTAŞ’ta yönetimin değişmesi üzerine teklifini 19...