19 / 04 / 2024

kiptaş tahranda konut mu yapacak

kiptaş tahranda konut mu yapacak

İran'a giden İstanbul Büyükşehir Başkanı Topbaş ziyarette Tahran Belediye Başkanı Galibaf'la görüştü. Topbaş'ın İran ziyaretinde, KİPTAŞ'ın İran'da konut yapması kararlaştırıldı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan yüzde 15 peşinatla konut fırsatı! İstanbullular dikkat!

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor. Kartal'da hayata geçirilen projeden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli atıldı! KİPTAŞ'tan Beşiktaş'a tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle atıldı. Söz konusu projede tam 1.361 yeni konut yer alıyor.

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor! İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor. Merakla beklenen projeyle İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor...

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Konut projesinde kimsenin görmediği ayrıntı! 850 bin liralık eve 8 milyon ödenecek

İBB Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın detaylarını duyurduğu sosyal konut projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurt, barınma ve kira krizinin sadece konut üreterek çözülemeyeceğini söyleyerek, enflasyonla birlikte yapılan yatırımın maliyetinin artabileceğini ifade etti.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda konut içi imalatlar başladı! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran 2020'de atılan projede konut içi imalatlara start verildi. 

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

kiptaş tahranda konut mu yapacak Haberi

kiptaş tahranda konut mu yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Tahran Belediye Başkanı Muhammed Bakır Galibaf'ın davetlisi olarak gittiği Tahran'da KİPTAŞ'ın burada konut yapmasına kararı alındı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İran'a giden Topbaş, ziyarette Tahran Belediye Başkanı Galibaf'la görüştü. 


Görüşmede Kadir Topbaş’ı İran’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Galibaf, “Biz de İstanbul gibi Tahran metrosunu bitirmeye çalışıyoruz. Yılda 25 kilometre metro yapıyoruz ve toplam 300 kilometrelik hat yapacağız" dedi. İstanbul’daki yatırımları yakından takip ettiklerini beliren Galibaf, "Metrolar, tüneller, Marmaray ve Üsküdar-Beşiktaş arasında tasarladığınız Boğaz altından yürüme tüneli müthiş projeler…” ifadelerini kullandı. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ise İstanbul’da 150 kilometrelik metro inşatının devam ettiğini ve dünyada kendi kaynaklarından metro yapan tek belediye olduklarını belirterek, "Geçmişte maaş ödeyemeyen belediyeden kendi kaynaklarıyla metro yapan bir...