24 / 04 / 2024

kiptaşın kayabaşında yaptığı evler

kiptaşın kayabaşında yaptığı evler

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'nin kuzeyinde inşa edeceği 1.140 adet konutun bulunduğu Kayabaşı projesine başvuranların sayısı dün 15.30 itibarıyla 1.517'ye ulaştı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Yakalama kararı bulunan 2 müteahhit kendi yaptıkları binaların enkazında can verdi!

Diyarbakır'da çöken 7 binada hayatını kaydeben 2 kişinin, haklarında yakalama kararı çıkarılan müteahhitlerden Celal İrkören’in Sözel Apartmanı’nda, Halil İpek’in ise Dündar Apartmanı'nın enkazında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı...

Depremle birlikte herkes merak ediyordu! İşte DASK’ın fonlarında biriken paranın miktarı!

Türk Reasürans ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu, deprem fonlarının hazır olduğunu duyurdu. Peki Kurumun Genel Müdürü Selva Eren’in yaptığı açıklamaya göre, DASK’ın fonlarında deprem için biriken paranın tutarı ne kadar?

Altının altını üstünü iyi bilen İslam Memiş, altında rekor için resmen tarih verdi

Altın fiyatlarında yaptığı doğru tahminlerle bilinen İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yatırımcıları yakından ilgilendiren bir tarih verdi.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde 1 tane çeyrek altını bile olanlar koşun bakın! 16 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrasında düşerken bugün de altının geri vites yaptığı görülüyor. Elinde 1 tane çeyrek altını  bile olanlar koşun bakın! 16 Aralık 2022 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında bu tarihe dikkat! İslam Memiş 2,5 ay sonrasını işaret etti

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası yatırımcılar endişelendi. Düşüşün devam edip etmeyeceği yönünde tartışmalar sürerken, Para Politikaları Uzmanı İlam Memiş önemli bir uyarı yaptı. Memiş, altındaki düşüşe aldanılmaması yönünde uyarı yaparak, yıl sonuna dikkat çekti.

Altın fiyatlarında FED düşüşü! Altın yatırımcıları ne kadar kaybetti? İşte detaylar…

ABD Merkez Bankası’nın (FED), 28 yılın en sert faiz artışını yaptıktan sonra altın fiyatlarında neler oldu? İşte detaylar...

Azerbaycan'dan Türkiye açıklaması: Karabağ'ın imarında rol oynuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaretten memnuniyetlerini anlatan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, "Türkiye, Karabağ'ın imarında ciddi rol oynuyor" dedi.

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2022 yılının yazında tamamlanacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmalarının 2022 yılının yazında bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

kiptaşın kayabaşında yaptığı evler Haberi

kiptaşın kayabaşında yaptığı evler

12 Aralık Çarşamba günü saat 15.30 itibariyle 75 metrekarelik konutlara başvuruda bulunanların sayısı 1.257. 115 metrekare konutlara başvuru yapanların sayısı 241. 115 metrekare giriş katlaar başvuruda bulunanların sayısı ise şimdilik 19.

75 metrekare konutlara başvuranlara kura çekiminde konut çıkma ihtimali bugün itibariyle yüzde 52.

KİPTAŞ Kayabaşı Evleri'nde 660'ı 75 metrekare, 52'si 115 metrekare giriş ve 428'i 115 metrekare normal kat olmak üzere toplam 1.140 konut bulunuyor.

KİPTAŞ Kayabaşı Konutları, TOKİ ve tüm konut projeleri ile ilgili gelişmeler anında Türkiye'nin 1 numaralı konut ve emlak sitesi www.emlakkulisi.com'da...