25 / 04 / 2024

kiptaşın silivri projesi

kiptaşın silivri projesi

KİPTAŞ 2008'de İstanbul genelinde 9 projede 13 bin 500 konutu satışa çıkarmayı planlıyor. Hangi projede? Kaç konut var? Hangi gelir kesimine hitap ediyor?

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

KİPTAŞ Silivri projesi başlıyor!

KİPTAŞ'ın Silivri Pirimehmetpaşa Mahallesi'nde dar gelirli vatandaşlar için yapmayı planladığı "sosyal konut projesine" ilişkin imar değişikliğini onayladı. 2 bin konutluk proje için düğmeye basıldı. 

TOKİ Silivri projesi için çalışmalar başladı!

Dar gelirlinin konut ihtiyacını karşılayan TOKİ, Silivri projesi için çalışmalara başladı. TOKİ Silivri, Pendik ve Tuzla'da toplam 10 bin konut inşa edecek.

KİPTAŞ Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi için başvuru yaptı!

KİPTAŞ, Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde Eski Cezaevi kentsel dönüşüm projesi için bakanlığa resmi başvuruda bulundu. Projede 2 bin 608 adet rezerv konut inşa edilecek...

Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları projesinde kurasız satış sebebiyle, başvurular daire sayısıyla sınırlı. Projede 2 bin 138 daire yer alıyor. Peki, Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Trabzon Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 44 bina yıkıldı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi 'nde rekreasyon düzenlemesinin yapımında sona gelindi. Trabzon Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 44 bina yıkıldı

Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 44 bina yıkıldı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde rekreasyon düzenlemesinin yapımında sona gelindi. Ayasofya'nın çevresini çarpık yapılaşmadan kurtarmak amacıyla 44 binanın yıkımı gerçekleştirildi...

Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında 546 bina kamulaştırıldı!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkanlar son sürat devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane 'de bugüne kadar 546 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

kiptaşın silivri projesi Haberi

kiptaşın silivri projesi

2008'de satışa çıkarılacak konutlar arasında en ilginci Süleymaniye'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılacak 1.000 konut. KİPTAŞ'ın Gaziosmanpaşa Küçüköy'de inşa edeceği projede çok ilginç. Çünkü bir zamanlar kimselerin yüzüne bakmadığı Küçükköy'de orta ve üst gelir grubu için proje geliştirilecek. 

1) Maltepe            5.000(*)           Orta ve üst gelir

2) Çatalca              1.539              Sosyal konut

3) Başakşehir           860              Orta ve üst gelir

4) Bahçeşehir         3.794            Orta ve üst gelir

5) Gaziosmanpaşa    996             Orta ve üst gelir

6) Süleymaniye       1.000            Üst gelir

7) Esenyurt...