29 / 03 / 2024

Kiptaşta mobbing krizi

Kiptaşta mobbing krizi

Kiptaş’ta servis şoförü olarak çalışan yüzde 81 engelli A. B., kendisini binanın tuvaletine almadığını öne sürerek müdür hakkında şikâyetçi oldu, müdür olayı doğruladı: Sözleşmemde yok.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Samsung'ta çip krizi! Milyarlarca dolar kaybediyor

Bellek yongası ticaretinde planladığı talebi göremeyen Samsung, dünyanın en büyük bellek yongası üreticisinin yarı iletken işinden 3,4 milyar dolar zarar görmesi tahmin ediliyordu.  Ancak akıllı telefon kârları daha güçlüydü.

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...

Suudi prenslere 'Enerji Krizi' piyangosu vurdu! Tam 1.3 trilyon dolar!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı savaş dünya enerji fiyatlarını zirveye taşırken, Körfez ülkeleri krizi fırsata çevirdi! Önümüzdeki süreçte 1.3 trilyon dolarlık ek gelir elde edecekler.

ABD'nin iklim krizi için çözümü! Biden yüzünü Tesla'ya çevirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizi ABD'yi de derinden sarsıyor. Reuters'ta yer alan bir haberde ise Biden yönetiminin çareyi Tesla'da bulduğunda bahsedildi.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Hong Kong'ta konut krizi sebebiyle daireler küçüldü!

Çin'in önemli yerleşim birimlerinden Hong Kong'ta meydana gelen konut krizi nedeniyle daireler daha küçük inşa ediliyor. 

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın 130 milyon TL'ye aldığı arsaya ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma açılan dosyalardan birinin Başakşehir dosyası olduğunu belirtti. İmamoğlu, "7 Ocak 2016 günü Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa alıyor bir özel şirket. 49 milyon liraya. 11 Ocak’ta arsayı 130 milyon liraya Kiptaş’a satıyor" dedi.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

Kiptaş Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Kiptaş Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Taşkın ve Fırat Kip ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ'ta tapu devri işlemleri 14 Eylül'de başlıyor!

KİPTAŞ, tapu devri işlemleri için açıklama yaptı. Açıklamada, tapu devri işlemlerinin 14 Eylül Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Kiptaşta mobbing krizi Haberi

Kiptaşta mobbing krizi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kiptaş’a taşeron olarak servis şoförlüğü yapan yüzde 81 engelli A.B’ye mobbing “kurum tuvaletine almamaya” kadar uzandı. A.B., kendisine uygulandığını öne sürdüğü mobbing nedeniyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve İBB’ye Kiptaş Satınalma ve İdari İşler Müdürü Mevlüt Soran’ı şikâyet etti. İBB şikâyet üzerine idari soruşturma başlattı. Gazetemize A.B’yi binaya almadığını doğrulayan Mevlüt Soran, “Tuvalete dahi sokmuyormuşsunuz. Doğru mu” sorumuz üzerine, “Benim sözleşmemde bir taşeron firmanın çalışanını alıp burada barındıracağım diye bir şey yok” diye yanıt verdi.


Kiptaş’ta taşeron olarak servis şoförlüğü yapan yüzde 81 engelli A.B., Kiptaş Satınalma ve İdari İşler Müdürü Mevlüt Soran hakkında geçen ay yaptığı suç duyurusunda, “Mevlüt Soran işten çıkarmayı istediği bir belediye çalışanı hakkında serviste konuşulanları kendisine aktarmamı istedi. Ben de hiçbir...