19 / 04 / 2024

kira destekli projeler

kira destekli projeler

Çekmeköy'de 216 Yapı'nın inşa ettiği 216 Butik Plus Rezidans, 'Şimdiden Kazan' adını taşıyan kampanyaya başladı. Ev alanlar daire bedelinin yüzde 25'ini peşin verirken, kalan yüzde 75'lik kısmı için banka kredisi kullanabiliyor.

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

İstanbul'da kira garantili 8 konut projesi! 

Son dönemde kira garantisi sunan konut projeleri çoğalmaya başladı. Bazı firmalar 2 yıl , bazıları ise 5 yıl kira garantisi sağlıyor. İşte o projeler...

Konutta yeni trend kira garantili projeler!

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

Amerika'da kira garantili avantajlı projeler!

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası Novrum, Amerika Birleşik Devletleri’nde akılcı gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, kira getirili çok özel ve avantajlı projeler sunuyor.

Avrupa Yakası'nda bu yıl teslim edilecek projeler!

Pek çok alıcı teslim tarihi yaklaşan, dolayısıyla kira artı kredi taksidi dönemi kısa olan projeleri seçiyor. İşte İstanbul Avrupa Yakası'nda bu yıl teslim edilecek projeler...

Suluova Belediyesi TOKİ destekli besi çiftlikleri planlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile işbirliği yaparak besi çiftlikleri oluşturmayı planladıklarını söyledi. Çiftçiler, TOKİ destekli çiftliklerin ödemesini, kira öder gibi yapabilecek.

5 yıla kadar kira garantili projeler!

Projeler sezona '5 yıla kadar kira garantisi' ile girdi Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen müşterileri çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı.

İstanbul'daki kira garantili projeler!

Konut sektöründe artan rekabet, yatırımcıları, birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin dikkatini çekmeye zorunlu kılıyor. Kira garantisi kampanyaları da bunlardan biri. İşte İstanbul'daki kira garantili projeler ve fiyatları…

Dap Yapı'dan kendi borcunu ödeyebilen projeler!

Dap Yapı'nın Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde Ramazan ayına özel fırsat kampanyası başladı. Sıfır peşinat, sıfır taksit ve 120 ay vade kolaylığı sunulan kampanyada projeler, kira geliriyle kendini amorti ediyor...

Dap Yapı'nın projeleri kira geliri ile kendini amorti ediyor!

Dap Yapı’nın Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde Ramazan ayına özel fırsat kampanyası başladı. Sıfır peşinat, sıfır taksit ve 120 ay vade kolaylığı sunulan kampanyada projeler, kira geliriyle kendini amorti ediyor...

Hangi proje ne kadar kira getirisi kazandırıyor!

Uzun vadede karlı bir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul, yatırımcı listesinin başında yer almaya devam ediyor. Doğru bir projeden konut satın alarak ayda 4 bin dolara kadar kira geliri elde edebilirsiniz. İşte o projeler...

GAP destekli projeler ekonomiye katkı sağlıyor!

Mardin ve Şanlıurfa'da GAP destekli projelerin ve altyapı yatırımlarının artmasıyla bölge ticareti de canlanıyor.Kentsel dönüşüm de ekonominin kalkınmasına yardımcı oluyor..

kira destekli projeler Haberi

kira destekli projeler


Çekmeköy'de 216 Yapı'nın inşa ettiği 216 Butik Plus Rezidans, 'Şimdiden Kazan' adını taşıyan kampanyaya başladı. Ev alanlar daire bedelinin yüzde 25'ini peşin verirken, kalan yüzde 75'lik kısmı için banka kredisi kullanabiliyor. 

Teslime kadar 2+1 daireler için 1750 lira, 3+1 daire için ise 2 bin 250 lira kira desteği...