19 / 04 / 2024

Kıraç Group yurtdışı yatırımları

Kıraç Group yurtdışı yatırımları

Bünyesindeki altı şirketiyle elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Kıraç Group, iç pazarda özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşullan nedeniyle rotasım yurtdışına çevirdi.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Fırsatçıların şişirdiği fiyatlara büyük darbe: Betona yüzde 20 kâr sınırı kapıda!

Beton fiyatlarında artış devam ederken fahiş fiyatlara sert müdahale geliyor. Bu kapsamda beton maliyetleri hesaplanacak ve yüzde 20 üzerinde kâra izin verilmeyecek.

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda meydana gelen hareketlilik için 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara ait bazı iddialar meydana çıktı. İşte, İslam Memiş'in altın, dolar yorumu.

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Düşük kâra rağmen vazgeçmedi! Çip yatırımını sürdürecek

 Güney Koreli Samsung Electronics Co Ltd Salı günü, zayıf bir küresel ekonomi sektörü son bir yılın en kötü  gerilemesine mahkum etse de, bu yıl çip yatırımlarını azaltma planı olmadığını açıkladı. 

Türkiye Varlık Fonu Başkanından açıklama! Türk Şeker ve Çaykur kâra geçti!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Başkanı Ermut, finansman maliyetleri ve diğer bazı konular çözüldüğünde gelecek yıllarda karlılığın görüleceğini kaydetti.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Kıraç Group yurtdışı yatırımları Haberi

Kıraç Group yurtdışı yatırımları


Bünyelerinde faaliyet gösteren tüm şirketlerin, özellikle elektrik sektöründe yaşanan olumsuz piyasa koşulları nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdiğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kıraç, toplam cirolarında ihracatın payını artıracaklarını söyledi Bünyesindeki altı şirketiyle elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Kıraç Group, iç pazarda özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşullan nedeniyle rotasım yurtdışına çevirdi. Group, bu şekilde toplam ciroda ihracat payının artmasını sağlayacak. 

Müşterilerine elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren altı bütünleşik şirket ile hizmet verdiklerini belirten Kıraç Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kıraç, tüm şirketlerinin rotasını yurtdışına çevirdiğini söyledi. Özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşulları nedeniyle yurtdışına odaklandıkları bilgisini veren Kıraç, bu şekilde grup toplam cirolarında ihracat payının artmasını sağlayacaklarım söyledi. Grup şirketlerinden sadece...