19 / 04 / 2024

kiracının anahtar teslim tutanağı örneği

kiracının anahtar teslim tutanağı örneği

Kira anlaşmasının yapılması halinde mal sahibi ile kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kiracı aynı zamanda evden çıkarken de tutanak imzalıyor. İşte kiracının anahtar teslim tutanağı 2016 örneği..

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Axi Ağaçkakan'dan anahtar teslim anaokulu!

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Aydın Nazilli Nazkent 5 Evleri'nin anahtar teslimi yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi'nin beşinci toplu konut projesi olan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap konutlarının anahtar teslim töreni yapıldı. NAZKENT-5. Etap konutları 4 katlı 4 bloktan toplam 32 konuttan oluşuyor.

Kiracının anahtar teslim tutanağı 2016!

Kira anlaşmasının yapılması halinde mal sahibi ile kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kiracı aynı zamanda evden çıkarken de tutanak imzalıyor. İşte kiracının anahtar teslim tutanağı 2016 örneği..

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti.

TOKİ Şanlıurfa Basın Sitesi anahtar teslim töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti. 229 hak sahibine anahtarları teslim edildi.

kiracının anahtar teslim tutanağı örneği Haberi

kiracının anahtar teslim tutanağı örneği

Kiracının anahtar teslim tutanağı 2016!

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor.


Kira anlaşmasının yapılması halinde mal sahibi ile kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kiracı aynı zamanda evden çıkarken de tutanak imzalıyor.


Kiracının evden çıkarken imzaladığı tutanak teslim tesellüm tutanağı oluyor. Bu belge, kira sözleşmesinin son bulması halinde, kiracının evi boşalttıktan sonra ev sahibi ile birlikte anahtar teslim ettiğine dair imzaladıkları belge oluyor. 


Kiracının anahtar teslim tutanağı 2016!


 T.C.

…………………… KAYMAKAMLIĞI

…………………… MÜFTÜLÜĞÜ


...../...../2016


TAŞINMAZ VE ANAHTAR TESLİM TUTANAĞI


KİRACININ 

Adı, Soyadı veya Unvanı

T.C. Kimlik No/Vergi Kimlik No

Adresi


TAPU BİLGİLERİ

1. Bulunduğu köy veya mahallenin adı


2. Tapuda kayıtlı olduğu

Pafta, Ada, Parsel

Cilt, Sahife ve Sıra No

Tapu tarihi


3. Cinsi ve yüzölçümü


4. Mülkiyetin Kime Ait Olduğu 


KİRA SÖZLEŞMESİNİN...