26 / 04 / 2024

kiralık iskele ihalesi kartal

kiralık iskele ihalesi kartal

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde bulunan 110 metrekare iskeleyi 1 yıl süre ile kiraya verecek.

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan 3.490 metrekarelik alanın depo olarak kiralanması ihalesi işini ihale edecek. Aylık 8 bin 500 TL'den kiralanacak deponun ihalesi 11 Ocak 2017'de gerçekleşecek.

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Emlak Konut Yakacık arsa ihalesi ikinci oturumu 31 Ekim'de yapılacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Yakacık arsa ihalesi ikinci oturumu 31 Ekim'de yapılacak.

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Afyonkarahisar Valilik binasının yıkım ihalesi gerçekleştirildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Cumhuriyet Kent Meydanı projesi çerçevesinde yıkılacak olan mevcut Valilik binası için yıkım ihalesi gerçekleştirildi. Valilik binasının yıkımı, KDV hariç 153 bin liraya yapılacak

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

kiralık iskele ihalesi kartal Haberi

kiralık iskele ihalesi kartal

Tahmini bedeli yılık 12 bin YTL olan iskeleden, 360 YTL geçici teminat bedeli alınacak.

Söz konusu ihale, 8 Nisan 2008 saat 12.00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Encümen Salonu'nda açık teklif usulü yapılacak. Katılımcılar şartnameyi Emlak Müdürlüğü'nden görebilecekler.

Tel: 0 212 514 16...