29 / 03 / 2024

kiralık öğrenci evleri

kiralık öğrenci evleri

Koronavirüs sürecinde özellikle kirada oturan üniversite öğrencileri için çözüm üretilmediğini savunan Emek Gençliği İzmir İl Yöneticisi ve Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi Emre Gökmen, kiraların üniversitelilerden faizli istendiğini söyledi.

Salim Taşçı öğrencileri kiralık ev konusunda uyardı!

Başkentte her yıl yeni üniversiteler açılırken, öğrenci sayısı da artıyor. Öğrencileri, barınma sorununu çözme telaşı aldı.Yurtlardan yararlanamayan öğrenciler, kiralık ev aramaya başlayınca, kiralık evlere de ilgi arttı..

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Üniversite kentlerinde kiralık konut fiyatları ne oldu?

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçişiyle beraber binlerce öğrenci okuluna yakın, aradığı kriterlere uygun kiralık konut arayışlarına start verdi. Peki üniversite kentlerinde kiralık konut fiyatları ne oldu? En yüksek kira fiyatı hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Kiralık ev probleminin temelinde ne var? 

İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor? İşte detaylar...

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Günlük kiralık ev tehlikesi!

Büyükşehirlerde günlük kiralık ev ilanlarına oldukça sık rastlanıyor. Bu evleri kiralamanın koşulu 18 yaşından büyük olmak ve tıpkı otellerdeki gibi kimlik beyan etmek olmasına rağmen, bu kurallar hiçe sayılıyor...

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Emlakçıdan saatlik kiralık ev!

Birçok nedenlerden dolayı tehlikeli bulunan günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de emlakçılar evleri saatlik olarak kiraya veriyor.

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

kiralık öğrenci evleri Haberi

kiralık öğrenci evleri

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sonucunda okulların tatil edilmesinden sonra 23 Mart tarihinden bu yana öğrenciler için uzaktan eğitim sürecine geçildi. Evrensel Gazetesi'nde yer alan habere göre; Emek Gençliği İzmir İl Yöneticisi ve Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi Emre Gökmen, salgın döneminde eğitimde aksamalar yaşandığını iddia etti. 

Eğitim politikalarının yanlış yapıldığını ve eğitime ayrılan bütçenin kısıtlığının da salgın günlerinde daha da görünür olduğundan bahseden Gökmen, “Sınav takvimleriyle yapboz halinde sürekli oynamaları da kendi ihtiyaçları doğrultusunda hareke edildiğini gösteriyor. Yani bu dönemde de öğrencilerin sağlığının ve eğitim güvencesinin temel alınmadığını görüyoruz. Öğrencilerin sınav ve gelecek kaygısı yeterince büyükken bir de tarihlerin sürekli değişiyor olması var olan kaygıyı dada da arttırıyor” açıklamasında bulundu. Türkiye’de mevcut eğitim sisteminin geçmişten bugüne hatalı politikalarla hayata geçirildiğinden bahseden Gökmen, birkaç saate...