19 / 04 / 2024

kiralık villalara talep arttı

kiralık villalara talep arttı

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da KYK ve özel yurtlara talebin artmasıyla kiralık ev fiyatları dengelendi!

İstanbul'da üniversite kayıtlarının başlamasıyla öğrenciler KYK ve özel yurtlara yerleşmeye başladı. KYK ve  yurtlara talebin artmasıyla kiralık evlere olan talep azaldı ve fiyatlar dengelendi.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Kiralık araçlara talep arttı! Aylık araç kiralama 25 bin liradan başlıyor!

Kurban Bayramı tatili öncesinde kiralık araçlara talep arttı. Aylık kiralama ücretleri 25 bin TL'den başlarken uzamanlar dolandırılmamak için uyarılarda bulundu. İşte uzmanlardan araç kiralayacak kişilere öneriler...

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

Kiralık araca talep arttı! Günlük araç kiralama fiyatları ne kadar? Yolcu360, Avis, Garenta 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları pek çok kişi tarafından araştırmaya başlandı. Bazı araç kiralama firmaları araç kiralama ücretlerine kampanya yaptı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kiralık araca talep arttı! Fiyatlar 600 liradan başlıyor! İşte 1 Temmuz 2022 günlük araç kiralama fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları merak konusu oldu. Bazı araç kiralama firmaları araç kiralama ücretlerine kampanya yaptı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Kiralık evlerde talep patlaması!

Kiralık evlere talepler hızla artmaya devam ediyor. Emlakçılar boşalan dairelerin bir günde kiraya verildiğini dile getiriyor. 

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

kiralık villalara talep arttı Haberi

kiralık villalara talep arttı

Koronavirüs sonrası normalleşme her alanda olduğu gibi turizmde de başladı. Turizmin yeni normalinde havuzlu villalara talep arttı.

Kovid-19 sonrasında tatil trendi de değişti. Kiralık villalara talep arttı. 

Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'in haberine göre; kalabalıktan uzak, sadece aile, arkadaş gibi yakın çevreyle bir arada olmak, ortak kullanılan restoran, havuz, şezlong yerine her şeyin kişiye özel olması gibi istekler, havuzlu villalarda yaşanan artışlardaki önemli sebepler. 

Tatilcilerin sürekli insanların girip çıkmadığı, her şeylerini kendilerinin kullandığı, izole mekânları tercih ettiğini vurgulayan Emlak Profesyonelleri Derneği Başkanı Dr. Yakup Uslu, “O nedenle acenteler de bahçeli villa talep ediyor. Ülkemiz için gerçekten çok güzel bir turizm hareketi olabilir” diye konuştu.

Birçok beş yıldızlı otel de bünyesinde yer alan havuzlu villalarla hizmet sağlıyor. Yazlık beldelerin yanı sıra şehir içindeki havuzlu villalarda...