19 / 04 / 2024

Kıratlı Yapı adres 

Kıratlı Yapı adres 

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Hannarıcı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadir Gökçe ve Taylan Coşar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tab Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tab Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Tuba Bakırcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kentler planlanırken 100 yıllık planlamaları yapılmalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yıllık değerlendirme toplantısında konuştu. Bozbey; "Kentsel yenileme projeleriyle nüfus, öngörülenin üzerine çıkacak. Bu da trafik ve ulaşımın daha yoğun olacağını gösteriyor. Kentler planlanırken 50 veya 100 yıllık planlamaları yapılmalı." dedi.

Ekm Mimarlık Ve Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ekm Mimarlık Ve Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde Yener Saymaz tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat!

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat listesi 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı Maltepe projesi 2018'in ilk yarısında teslim ediliyor...

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe teslim tarihi!

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe teslim tarihi 2018 yılının ilk yarısı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Maltepe'de 300 konut ve 5 dükkan inşa edecek...

Trabzon Kıratlı'nın yolları yenilendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Maşuk'ta sağlık ocağı yapılacak!

Maşuk'ta sağlık ocağının bulunmadığının gündeme getirilmesi üzerine Başbakanlık'tan yapılan açıklamada bölgede şuan arsa teminin yapıldığı ve 2017 yılında sağlık merkezinin yapılacağı belirtildi.

Kıyı yapıları için kullanma izni verilecek!

Hazine'nin özel mülkiyetindeki veya devletin tasarrufu altındaki yerlere yeni yapılacak yat limanları ve yatlara, özel teknelere hizmet verecek kıyı yapıları için en fazla 30 yıla kadar irtifak hakkı/kullanma izni verilecek.

A Küp Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Küp Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Aslan, Serkan Akbulut ve Selçuk Akbulut tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de kuruldu.

Kıratlı Yapı adres  Haberi

Kıratlı Yapı adres 

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Sirketin amaç ve konusu baslıca sunlardır; MİMARLIK a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...