25 / 04 / 2024

Kirazlı Caddesi

Kirazlı Caddesi

ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi 'nde kuruldu.

ETF Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ETF Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Çiplak, Mehmet Fatih Kaya, Eray Başoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kuriş tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Özboy İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özboy İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şefik Okumuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Setacan Yapı ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Setacan Yapı ve Mimarlık Limited Şirketi, Özcan Can tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım' da İstanbul, Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi 'nde kuruldu.

ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi 'nde kuruldu.

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım!

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Kre Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kre Yapı Denetim Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile Bağcılar Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi 'nde, Engin Uysal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tasarım Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Yapı Denetim Limited Şirketi Serdar Çınar Müdürlüğü 'nde, 100 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te Bağcılar Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Arga İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arga İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Arga tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık tarihinde Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

EET Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EET Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kurt, Ömer Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Haliç Caddesi ve Fatih Camii önü düzenleme inşaatı yapım işi!

Fatih Haliç Caddesi ve Fatih Camii önü düzenleme inşaatı yapım işi ihalesi 18 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İzmir Caddesi çarşıya dönüşüyor!

Aliağa'da bulunan İzmir Caddesi çarşıya dönüşüyor. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, toplantıda projenin cadde esnafının önerisi üzerine gündeme geldiğini belirtti...

Eyüp Kemerburgaz Meydanı Ve İstanbul Caddesi Düzenleme İnşaatı yapım işi!

Eyüp Kemerburgaz Meydanı Ve İstanbul Caddesi Düzenleme İnşaatı yapım işi ihale edilecek...

Kirazlı Caddesi Haberi

Kirazlı Caddesi

ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu. 


ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) OTEL KONAKLAMA LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri,apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak,...