29 / 03 / 2024

Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm kadir topbaş

Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm kadir topbaş

Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Bağcılar'da, Kirazlı Mahallesi'nde bulunan Yuvam Sitesi'ndeki binaların yıkımı törenle gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, deprem bizi yıkmadan biz yıkalım dedi...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm kadir topbaş Haberi

Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm kadir topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Türkiye'deki yurttaşlarıma seslenmek istiyorum. Gitsinler kapıyı çalsınlar. 'Belediye olarak siz, kanunun verdiği yetkiyle bu değişim ve gelişimi yapabilirsiniz. İşte Bağcılar, Esenler, Küçükçekmece, Bahçelievler, Ümraniye, Sancaktepe' desinler. 'Orada nasıl oluyor, siz niye yapmıyorsunuz?' diye hesap sorsunlar" dedi. 


Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Bağcılar'da, Kirazlı Mahallesi'nde bulunan Yuvam Sitesi'ndeki binaların yıkımı törenle gerçekleştirildi. Topbaş şunları söyledi: "Deprem bizi yıkmadan biz yıkalım. Yaşayacağımız güvenli alanlar oluşturmak zorundayız. Yoksa ah vah etmek fayda etmiyor. Muhalefet belediye başkanları, maalesef bu dönüşümle ilgili çalışmaları yapmadıkları halde belediye kapılarına asmışlar, 'Büyükşehir bize yetki ve imkan vermiyor' diyorlar. Külliyen yalan." Topbaş, Ak Parti milletvekilleri Harun Karaca, Feyzullah Kıyıklık ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile canlı bağlantıyla Mahmutbey'deki 6 bina ve Bağcılar...