20 / 04 / 2024

Kirazlı Manastırı hakkında

Kirazlı Manastırı hakkında

Kirazlı Manastırı'nın Rumların önemli dini merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, burasının ülke ve bölge turizmi ne kazandırılması gerektiğini söyledi. Kirazlı Manastırı turizme açılacağı belirtildi.

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

TOGG hakkında sorulan soruların yanıtları! Elektrikli araba 100 km'de ne kadar yakar 2022? TOGG pil ömrü ne kadardır

TOGG hakkında merak edilen pek çok nokta bulunmaktadır. İşte o konulardan birkaç tanesine dair ayrıntılar!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 31966 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Türk lirası hakkında duyulmamış olay! Tüm dünya bu olaya kilitlendi, yatırımcılar siz de bakın

Türk lirası hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Rusya Merkez Bankası ülkenin varlık fonunun Çin, Hindistan ve Türkiye'nin yanı sıra diğer bazı ülkelerin para birimlerine yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

Türk ürünleri hakkında flaş gelişme! Market rafları kiralanacak

Türkiye'nin ürünleri hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Türk ürünleri için uzak ülkelerde market rafları kiralanacak.

Bakanlık resmen açıkladı! Binaların yıkılması hakkında yönetmelik 1 Temmuz'da yürürlükte!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik, 1 Temmuz 2022'de yürürlüğe giriyor. İşte yönetmelik ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31559 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Didim'deki Manastır Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına tepki!

Didim'deki Manastır Koyu'nda yapılaşmanın önünün açılmasına Didim Sivil Gelişim Platformu üyesi dernekler dava açtı. Açılan davada ayrıcalıklı inşaat hakkı sunan imar değişikliğinin iptali talep edildi.

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Suç Gelirlerinin Aklanmamasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kirazlı Manastırı hakkında Haberi

Kirazlı Manastırı hakkında


Kirazlı Manastırı'nın Rumların önemli dini merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, burasının ülke ve bölge turizmi ne kazandırılması gerektiğini söyledi. İlçede 45 gün olan turizm sezonunun alternatif turizm olanaklarıyla yıl içerisine yayılması gerektiğinin altını çizen Kaygısız, "Bu kapsamda Kirazlı Manastırının ülke ve bölge turizmine kazandırılması konusunda çalışma başlattık. Mülki yeti Orman ve Su işleri Bakanlığına ait Kirazlı Manastırı nın Kültür Bakanlığına devredilmesi konusunda gerekli gınşimlerde bulunduk. Yapılacak tahsisle birlikte Kültür Bakanlığı bütçesinden aktarılacak olan kaynaklarla büyük bit bolumu gün yüzünde olan Kirazlı Manastırının yapılacak kazı çalışmaları sonrasında tamamı gün yüzüne çıkartılmış olacaktır" dedi. Kirazlı Manastın'nın Rumların önemli dini merkezlerinden biti olduğuna dikkat çeken Kaygısız "Periyodik aralıklarla Rum Patriği Bartholemeus manastın ziyaret etmektedir. Yapılacak kazılar sonrasında Kirazlı...