18 / 04 / 2024

kırcami Menderes Türel

kırcami Menderes Türel

AK Parti Antalya Büyükşehir BeXliedıye Başkan Adayı Menderes Türel, partisinin Kırcanıi bölgesinde düzenlediği kahve toplantısına katıldı. 2009 seçim öncesindeki çalışmalarla ilgili hatırlatmalar yapan Türel konuyu değerlendirdi...

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Menderes Türel Antalya projelerini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

kırcami Menderes Türel Haberi

kırcami Menderes Türel

2009 seçim öncesindeki çalışmalarla ilgili hatırlatmalar yapan Türel, şunları söyledi: "Arkadaşlarımız çok iyi haürlayacak, bir Ekim ayıydı 25 ve 5 binlik planları geçirdik. Arkadaşları topladık. Geldiler, ziyaret ettiler. 


Dedim ki sizlere yalvarıyorum; Bakın aynen tabir budur. Sizlere yalvanyorum gidin şu Muratpaşa Belediyesi'nin kapısında yatın. Gerekirse kapının önünde yatıp, sen binlik planı yapmadan, biz bu kapının önünden kalkmayacağız deyin. O zaman ne dendi? 


'Planlar çekmecemde. Seçimden sonra halledeceğim' dedi. Ben o zaman dedim ki; Eyvah.. Şimdi 'Eyvah eyvah' diye bir film var. Reklamlarını görüyorsunuz. Şimdi uçuncusu başladı. Biz de 'Eyvah'ın üçüncüsünü inşallah yaşamayız." 2009 seçimlerinden önce çekmecede denilen planları hala kimsenin bulamadığını aktaran Türel, "Seçim bitü. Aradan 4,5 sene geçti 'O planlar çekmecemde' denilen çekmeceyi, kimse bulamadı. Hala o çekmeceyi anyoruz. Hala...