26 / 04 / 2024

Kırcami planlaması

Kırcami planlaması

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Ufuk Aydın: Kırcami planı için her türlü desteğe hazırız!

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü toplanıyor!

Antalya Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü 13 Temmuz Cumartesi saat 10.00'da toplanıyor.

Kırcami planlaması Haberi

Kırcami planlaması

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verdi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; mülk sahibi Mualla Doğan ve ailesine, çap belgesini veren Başkan Uysal, “Tarihi bir gün yaşıyoruz. Kırcami bölgemiz için 30-40 yıldır özlemi çekilen noktaya geldik. Kırcami planlaması aleyhine çalışanlara karşı tehdit veya gözdağı gibi bir düşüncemiz yok, sadece çıkarılmak istenen engellere karşı halkımızla birlikte mücadele etme kararlılığımız var" şeklinde konuştu.

10 mahalleyi kapsayan ve yaklaşık 30 yıldır beklenen Kırcami Planlamasına ilişkin tarihi bir gün yaşandı. 1/1000'lik uygulama planı ve parselasyonu tamamlayan Muratpaşa Belediyesi, inşaata esas ilk çapı, mülk sahibine verdi. Kırcami Mahallesi sınırları içindeki 13 bin 100...