04 / 05 / 2024

kırıkkale 30 mart kapatılacak beldeler hangileri

kırıkkale 30 mart kapatılacak beldeler hangileri

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kapanacak olan 12 beldede yaşayanların endişe etmemesi gerektiğini, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. Vali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde belediye başkanı ve il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi...

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TOKİ'den Kırıkkale'ye 300 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kırıkkale'de 30 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Seyrantepe ve Erenler'de yer alan 2 adet arsayı 30 milyon 24 bin 289 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Kırıkkale 394 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Kırıkkale İli Delice İlçesi Karabekir Mahallesi 2. Etap 394 Adet Konut, 12 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kırıkkale TOKİ 927 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli Merkez İlçesi Yuva Mahallesi 927 Adet Konut,3 Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 2 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 927 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli Merkez İlçesi Yuva Mahallesi 927 Adet Konut,3 Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 2 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 71 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli Karakeçili İlçesi 71 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi'ne 126 konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi'ne 126 Adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2016'da 14:30'da yapılacak.

kırıkkale 30 mart kapatılacak beldeler hangileri Haberi

kırıkkale 30 mart kapatılacak beldeler hangileri


Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kapanacak olan 12 beldede yaşayanların endişe etmemesi gerektiğini, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. 


Vali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde belediye başkanı ve il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi. Vali Kolat, Hamzalı, Hisarköy, Irmak, Kılıçlar, Karaahmetli, Koçubaba, Kulaksız, Büyükavşar, Güzelyurt, Büyükyağlı, Konur ve Köprüköy belediye başkanlarına il genel meclis üyelerine teşekkür belgesi verdi.


Başkanlara ve il genel meclis üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kolat, birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’yi iyi noktaya getirmek için çalıştıklarını söyledi. 


Kentte çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini belirten Kolat, “Kırıkkale’de yapılan hizmetleri kutsal sayıyoruz. İlçelerimize, beldelerimize ve köylerimize hizmet götürmeyi kutsal bir görev sayıyoruz. Baktığımız zaman Kırıkkale’de İl Özel İdare ve diğer çalışmalar olumlu yönde ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceğiz....