18 / 04 / 2024

Kırıkkale inşaat yatırımları

Kırıkkale inşaat yatırımları

Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Mana Turizm İnşaat Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Mana Turizm İnşaat Yatırımlar Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mana Mazloomı kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

Kırıkkale inşaat yatırımları Haberi

Kırıkkale inşaat yatırımları

Yaklaşık 2 ay önce satışı ile ilgili Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu. Karaoğlu, tüm söylentilere şu sözlerle noktayı koydu: "Ben Rizeliyim. Diğer üç ortağım da amcaoğullarım... Onlarda Rizeli... Kırıkkale'ye çok büyük yatırımlar yapacağız." Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu ve İşletme Müdürü Murat Ertan, özel açıklamalarda bulundu. 

'YANLIŞ BİLGİLERDEN RAHATSIZ OLDUK' 

Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin yeni sahibi Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, ilk demecini gazetemize verdi. Yıldırımlar Petrol'ü satın aldıktan sonra ortaya atılan yalan yanlış bilgilerden rahatsız olduğunu dile getiren Karaoğlu, tüm samimiyetiyle son iki ayda yaşadıklarını gazetemiz Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye anlattı. Kendisinin Rizeli olduğunun altını çizen Karaoğlu, İstanbul'da inşaat,...