19 / 04 / 2024

Kırıkkale yatırımları

Kırıkkale yatırımları

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Kırıkkale'ye konut sektöründe farklı kalite gelecek!

Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu.

Ankaralı işadamlarından Kırıkkale çıkarması!

ASİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisiyle Kırıkkale'ye adeta çıkarma yapan ASİAD Başkanı Barış Aydın, ASO Başkanı ve Kırıkkale Valisi'ni ziyaret etti...

Kırıkkale'ye 1 milyar dolarlık güç santrali kurulacak!

Michael Davey, "Türkiye'de enerji yatırımları bankamız için öncelikli. Banka olarak, 1 milyar dolarlık kombine çevrimli doğalgaz santralini inşa etmek üzere ACWA Güç şirketine finansal destek veriyoruz" dedi.

Kırıkkale'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Kırıkkale'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Davey,ülkede sürdürülebilir enerjiye yatırımlarının bankaları için öncelik oluşturduğunu, bu yatırımlarla Türkiye'nin artan enerji talebini karşılamaya yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

Kırıkkale yatırımları Haberi

Kırıkkale yatırımları


Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları sürüyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, devam eden okul inşaatlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, "2017 itibariyle inşaatına başlanan ve hızla devam eden, Yuva mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Osman Gazi Mahallesindeki Özel Eğitim okulu ve Yahşihan Yeni sanayi bölgesinde başlayan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi inşaatlarının geldiği aşamayı yerinde gördük. Eğitime yönelik yatırımlarımızın hızla yükselmesi her geçen gün artarak devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kaliteli bir eğitim hizmetinin verilmesi için fiziksel mekânın öneminin farkındayız. Devletimizin bütün imkânlarını en verimli şekilde kullanarak güzel eğitim ortamları oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra Kırıkkale'mizin yeni okul ihtiyacından çok mevcut okullarımızın yenilenmesine ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz"...