26 / 04 / 2024

Kırıkkale yıkım

Kırıkkale yıkım

Kırıkkale Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde yapılan anlaşma gereği ilk etapta 340 konutun yapılacağı gecekondu dönüşüm projesi hayata geçiyor. Bu kapsamda kalan kısımlarda bulunan 97 adet gecekondu, belediye ekipleri tarafından yıkılmaya başladı.

TOKİ'den Kırıkkale için müjde geldi! O ilçeye 210 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'de tam 210 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

Kırıkkale'de tarım işçileri için 29 konteynerden yaşam alanı kuruldu!

Kırıkkale'ye gelen mevsimlik işçilerinin hijyenik ortamda barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 25 konteynerden oluşan bir konteyner kent kuruldu...

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Kırıkkale'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine açılacağını söyledi.

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi.

Antalya'da kaçak yapı yıkımı çağrısı!

Metruk yapıların yıkılması için yerel yönetimlere çağrıda bulunan Antalyalı muhtarlara yanıt geldi. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, “Bu yapılar bizi de rahatsız ediyor. Yasa çıksın hemen yıkalım” diye konuştu.

Kapadokya’da uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak!

Peribacalarıyla ünlenen turizm bölgesi Kapadokya’da, kaçak yapılaşmanın önlenmesi için denetimler artırıldı. Bölgede uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak.

Kırıkkale yıkım Haberi

Kırıkkale yıkım

 Bu kapsamda kalan kısımlarda bulunan 97 adet gecekondu, belediye ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı. Projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin, şehrin ikinci merkezi haline geleceği belirtildi. 

Kırıkkale Belediyesi Yeni Mahalle bölgesinde bulunan ve şehir de çirkin bir görüntüye sebep olan gece kondu dönüşüm projesi kapsamında çalışma tam hız devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi imar Müdürlüğü ve Fen işleri Müdürlüğü ekipleri o bölgede bulunan 97 adet gecekondunun yıkımına başladı. 

Gecekondu sahiplerinin tamamı ile anlaşma sağlanırken, yapımı gerçekleştirilen TOKİ konutlarının devamı bu gecekonduların yıkımı ile devam edecek. 


Bu bölgeye yüzde 90'ı yeşil alan olmak üzere 600 kişilik cami, 24 derslik okul ve konut yapılacağı ifade edildi. Toplam alanı 100 dönümü bulan arsa üzerinde rekreasyon alanları, parklar ve yeşil alan bulunacak.

Milliyet...