24 / 04 / 2024

Kırıkkalede sıcak asfalt serme çalışmaları başladı

Kırıkkalede sıcak asfalt serme çalışmaları başladı

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde sıcak asfalt serme çalışmaları başladı. Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 8 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Doğal gaz sıkıntısına karşı dünya alarmda, sıcak suya sınırlama gelebilir

Dünyada doğal gaz sıkıntısına karşı alarma geçildi. Doğal gaz konusunda açıklama yapan ülkelerden biri de Almanya oldu. Almanya'da Hamburg Eyalet Çevre Senatörü Jens Kerstan, doğal gaz sıkıntısının baş göstermesi durumunda özel haneler için sıcak su sınırlamasını gündemde tuttuklarını belirtti.

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Kırıkkalede sıcak asfalt serme çalışmaları başladı Haberi

Kırıkkalede sıcak asfalt serme çalışmaları başladı

Çalışmaları yerinde inceleyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Karacaibrahim Mahallesi, Akalar Mahallesi, Bademlik Mahallesi, Pınar Mahallesi ve Karakaş Mahallesinde sıcak asfalt serme çalışması yapacaklarını belirtti. Belediye olarak sıcak asfalt çalışmalarının başladığını dile getiren Başkan Kesimoğlu, Karacaibrahim Mahallesi’nde Kışla Caddesi, 2 Nolu Fırın Sokak, Kuru Paşa Çeşme Sokak, Sanayi Sitesi, Yan Yol, Nüshet Somay Caddesi, Işıklar Caddesi, Mecidiye Sokak, Çiçek Sokak, Akalar Mahallesi’nde Diş Hastanesi önü, Bademlik Mahallesi’nde Şehit Er Salim Kubanç Caddesi, Pınar Mahallesi Yan Yol ve Karakaş Mahallesi Eski Kavaklı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yapılacağını ifade etti.

8 bin tonluk sıcak asfalt çalışması yapacaklarının altını çizen Kesimoğlu, "Çalışmalarımız planladığımız program kapsamında devam ediyor. Yaptığımız çalışmalar sonrası halkımızın daha rahat ulaşımını sağlamayı hedefliyoruz"...