19 / 04 / 2024

Kırklareli Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi nerede

Kırklareli Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi nerede

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, otizmli öğrencilerin eğitim görecekleri olan Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin açılış törenine katılarak 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni hizmete açtı...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Carrefoursa Anneler Günü'ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde dev indirim yaptı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Carrefoursa "Anneler Günü" ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Atasay'dan Anneler Günü'ne özel 'Pırlanta' Kampanya! Her alışverişte kolye hediye!

Atasay anneler gününe özel muhteşem kampanya yaptı. Pırlanta yüzük, kolye, küpe ve bilekliklerde yüzde 40'a varan indirim seçenekleri ve her alışverişte hediye kolye seçeneği ile satış ve online mağazalarında sizleri bekliyor. İşte Atasay anneler günü 2022 kampanyası ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Dünya tost gününe özel Tefal fırsatı! Tefal tost makinelerinde büyük indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi…

Tefal, 23 Mart tost gününe özel tost makinelerinde büyük indirim yaptı. İşte Tefal tost makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Kırklareli Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi nerede Haberi

Kırklareli Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi nerede


Kırklareli’de Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi açıldı.


Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, otizmli öğrencilerin eğitim görecekleri olan Gökkuşağı Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin açılış törenine katılarak 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni hizmete açtı.


Açılış kurdelesini kesen Vali Yaman ve beraberindekiler, okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Yaman daha sonra aynı bahçe içerinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu’nu da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet...