28 / 03 / 2024

Kırklareli kent meydanı

Kırklareli kent meydanı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Kırklareli kent meydanı Haberi

Kırklareli kent meydanı

Mevcut hizmet binamız bizim için artık çok yetersiz. Rektörlüğün bulunduğu alanı alarak hizmet binamızı oraya taşımak istiyoruz. Terminalin arkasında onun arazisi bizim. Orası 90’lı yılların başında kültür merkezi yapılması düşüncesi ile 49 yıllığına Kültür Bakanlığı’na devredilmiş. Fakat ben geldiğimden beri onu geri almaya çalışıyorum. Çünkü orada amaç dışı kullanım söz konusu. Kırklareli Üniversitesi kurulduğundan rektörlüğe tahsis edilmiş. Rektörlük binası olarak kullanılıyor bahsettiğim yer. Ancak burada amaç dışı kullanım söz konusu. Ben o alanı istedim. Geçtiğimiz günlerde bu alan ile alakalı tespitler yaptırdım. İlk alınan meclis kararını iptal ettirdim. Şimdi burasını resmen bu fiili durumdan sonra bakanlıktan geriye istiyoruz. Çünkü rektörlük yeni yapılan Kayalı Kampüsü’ne taşındı. Oraya yeni bina yaptırıldı.  Onlar terk etmemekte kararlılar. Ben de almakta kararlıyım. Eğer orayı...