24 / 04 / 2024

Kırklareli konut satışı

Kırklareli konut satışı

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Kırklareli’nde 2017 yılı Haziran ayında 554 konut satıldığı bildirildi.

Kırklareli’nde Şubat ayında 557 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayınlanan verilere göre Kırklareli’nde Şubat ayında 557 konut satıldı.

Kırklareli'de 217 ipotekli konut satıldı!

İpotekli konut satışıyla ilgili yapılan açıklamada, Kırklareli'nde ipotekli konut satışları sayısı 217 olarak gerçekleştiği belirtildi.

Kırklareli'de Eylül ayında 556 konut satıldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Aralık 2023'te 138 bin 577 adet konut satıldı! En çok satış hangi şehirden?

TÜİK tarafından açıklanan Aralık 2023 konut satış istatistiklerine göre, söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satıldı. Aralık'ta satışlar, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 33,4 azaldı. Peki en çok konut hangi ilde satıldı? Yabancılara kaç konut satıldı? İşte merak edilen rakamlar...

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Bankalar kredi musluğunu kıstı, konut satışları çakıldı! Gayrimenkulcüler bankalarla masada!

Bankaların kredi musluklarını kısması, faizlerinin yüzde 3’lere kadar tırmanması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Sektörün canlanması için gayrimenkulcüler uygun faizli kredi için harekete geçti. İşte detaylar...

Konut satışlarında Rus rekoru!

Konut satışında yıllık gerileme 5 aydır devam ederken, yabancıya satışta da zirve görüldü. Ocak-kasım döneminde yabancılar Türkiye’den 61 bini aşkın konut satın alırken, Ruslar, geçen ay 2 bin 575 konut alarak aylık bazda da rekora imza attı.

5 soruda TOKİ Kırklareli Sosyal Konut Projesi 2022! Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Kırklareli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Konut satışlarında KDV için Danıştay'dan şok karar!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde konut satışlarındaki kdv ve ankastre detayını kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Danıştay’dan müteahhitlere ankastre şoku' başlıklı yazısı...

Yabancıya konut satışları 2022'de katlanacak!

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Aralık 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Yaşanan fiyat artışlarına değinen Vedat Arslan, yabancı satışının bu sene katlanacağını belirtti.

Yabancıya konut satışındaki 250 bin dolar kriteri fiyatları uçurdu!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı alabilmek için 250 bin dolarlık bir konut satın almanın yeterli olması, doların TL karşısında uçmasının da etkisiyle sektördeki dengeler değişti. Evi 100 bin dolara alan ve satıcıyla anlaşan kişiler tapuda 250 bin dolar olarak gösterip, fiyatların armasını sağlıyor.

En çok konut satılan il İstanbul oldu!

Hükümetin başlattığı kolay kredi desteği ile beraber konut satışları yüzde 124.3’lük bir artışla tüm zamanların rekorunu kırdı. Konut satışlarında İstanbul ise en yüksek satış rakamına ulaştı.

Düşük faiz konut satışlarını artırdı!

Temmuz 2020 Konut Satış İstatistikleri’ni değerlendiren GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, 'Konut alıcıları için düşük faiz fırsat oluşturdu' dedi.

ABD'de Aralık ayı konut satışları yüzde 3.6 arttı!

ABD'de Aralık mevcut konut satışları aylık yüzde 3.6 yükselirken beklentilerin üstüne çıktı. Kasım ayında yüzde 1.7 düşen mevcut konut satışlarının Aralık'ta yüzde 1.3 yükselmesi planlanıyordu.

Karaman’da 2019 Aralık’ta 468 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Aralık ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Karaman ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı…

Kırklareli konut satışı Haberi

Kırklareli konut satışı

TÜİK’ten edilen verilere göre, Türkiye genelinde 2017 yılı Haziran ayında 97 bin 579 konut satıldı. 554 konut satışı ile Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 970 konut satışı ve yüzde 18,4 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 10 bin 160 konut satışı ve yüzde 10,4 pay ile Ankara, 6 bin 34 konut satışı ve yüzde 6,2 pay ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 2 konut ile Hakkari, 20 konut ile Ardahan ve 31 konut ile Bayburt oldu. Kırklareli 554 konut satış (yüzde 0,6) ile en çok konut satışı gerçekleştirilen iller arasında 36. sırada yer aldı.


Kırklareli’nde ipotekli konut satış sayısı 195 olarak gerçekleşti

Kırklareli’nde ipotekli konut...