16 / 04 / 2024

kırklareli konut satışları

kırklareli konut satışları

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Kırklareli’nde 2017 yılı Haziran ayında 554 konut satıldığı bildirildi.

Kırklareli’nde Şubat ayında 557 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayınlanan verilere göre Kırklareli’nde Şubat ayında 557 konut satıldı.

Kırklareli'de Ağustos'ta 661 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kırklareli'nde 2016 yılı Ağustos ayında 661 konutun satıldığı bildirildi.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli konut satışlarında 37. sırada yer aldı!

TÜRKİYE genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181'ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli'de geçen yılın 3. çeyreğinde 5.557 konut el değiştirdi!

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü 2013 yılı 3. konut satışı istatistiklerini açıkladı. Açıklamada, Kırklareli’de 5 bin 557 konutun satış sonucu el değiştirdiği, Türkiye’deki toplam konut satışlarının 0,5’inin Kırklareli’de gerçekleştiği bildirildi...

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Yabancıya konut satışları çakıldı! Yabancı yatırımcıya örtük bir ambargo mu var? 

TÜİK tarafından yayımlanan verilere göre yabancıya konut satışları ekimde 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemiş durumda. Peki, Yabancıya konut satışlarına örtük bir ambargo mu var?

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

İngiltere konut satışlarında sert düşüş! Pandemiden beri en düşük seviye

İngiltere'de konut satışları Temmuz ayında yüzde eksi 44'e düştü. Bu rakam pandemiden beri görülen en düşük seviye oldu.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Bankalar kredi musluğunu kıstı, konut satışları çakıldı! Gayrimenkulcüler bankalarla masada!

Bankaların kredi musluklarını kısması, faizlerinin yüzde 3’lere kadar tırmanması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Sektörün canlanması için gayrimenkulcüler uygun faizli kredi için harekete geçti. İşte detaylar...

İpotekli konut satışlarında büyük düşüş! TÜİK’ten çok konuşulacak istatistik!

TÜİK Mart 2023 konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre konut satışları mart ayında yüzde 21,4 oranında düşerken, konut kredilerine 250 bin TL tutarında limit getirildiği iddiası sonrası gelen ipotekli konut satış verileri de dikkat çekti. Mart ayında ipotekli satışlarda da yüzde 16,5 oranın

Konut satışları yine düştü! 2022 Aralık'ta 207 bin 963 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,2 azaldı ve 207 bin 963 oldu.

kırklareli konut satışları Haberi

kırklareli konut satışları

TÜİK’ten edilen verilere göre, Türkiye genelinde 2017 yılı Haziran ayında 97 bin 579 konut satıldı. 554 konut satışı ile Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 970 konut satışı ve yüzde 18,4 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 10 bin 160 konut satışı ve yüzde 10,4 pay ile Ankara, 6 bin 34 konut satışı ve yüzde 6,2 pay ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 2 konut ile Hakkari, 20 konut ile Ardahan ve 31 konut ile Bayburt oldu. Kırklareli 554 konut satış (yüzde 0,6) ile en çok konut satışı gerçekleştirilen iller arasında 36. sırada yer aldı.


Kırklareli’nde ipotekli konut satış sayısı 195 olarak gerçekleşti

Kırklareli’nde ipotekli konut...