29 / 03 / 2024

Kırklareli mera arazi

Kırklareli mera arazi

Kırklareli ilinde bulunan bir mera arazisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kırklareli Babaeski'de 8.2 milyon TL'ye satılık 3 arazi!

Babaeski Kaymakamlığı İlçe Milli Emlak Şefliği, Kırklareli Babaeski'de yer alan 3 adet arsayı 8 milyon 160 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kırklareli'ndeki 892 bin metrekarelik mera arazisi TBMM'de!

Kırklareli ilinde bulunan bir mera arazisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kırklareli Lüleburgaz 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

Güriş Holding'ten Kırklareli’ne enerji yatırımı!

Güriş Holding, Kırklareli’ndeki 25.6 MW’lık Zeliha Rüzgâr Enerji Santrali’ni (RES) portföyüne ekledi. Güriş, yılda 92.000.000 kWh elektrik üretecek.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde son durum!

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Kırklareli'nde Mayıs ayında 622 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayı konut satım verilerini açıkladı. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu ay içinde Kırklareli'nde 622 konut satıldı.

Kırklareli Kıyıköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Karadeniz'e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde SİT alanında ruhsatsız ve kaçak yapılar belediye ekiplerince yıkıldı. Yapı sahipleri ile görevliler arasında çıkan tartışma jandarma ekiplerince önlendi.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli mera arazi Haberi

Kırklareli mera arazi

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kırklareli ilinde bulunan bir mera arazisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kayan, ''Kırklareli İlimizin Osmancık Köyü sınırları içerisinde bulunan ''2659 Parsel'' ''E18c18a-c18c17b'' ve ''Diler Dere mevkiinde'' bulunan ''892.768 m2'lik'' arazi 2B statüsünden çıkarılarak köylülerimize mera kullanımı için tahsis edilmiştir.'' diye konuştu.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in soruları:
1- Yukarıda bahsi geçen arazinin hem arazi statüsüne çevrilerek satışa çıkarıldığı iddiaları doğru mudur?
2- Bahsi geçen iddialar doğru ise, gerekçeleri nelerdir?
3- Konunun kamuoyundan gizlenmesinin gerekçeleri...