25 / 04 / 2024

kırklareli migros nerede

kırklareli migros nerede

Migros Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Şubat ayı içerisinde 4 adet Migros, 4 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 10 adet satış mağazası açıldı...

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda?

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

Kırklareli'de 8 bin tonluk asfalt çalışması başladı!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde sıcak asfalt serme çalışmaları başladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu çalışmaları inceledi, yürütülen çalışmalar kapsamında 8 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

Kırklareli'de Eylül ayında 556 konut satıldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli'de bulunan 17.260 metrekare 805 öğrencilik yurt fizibilite raporu olan arsa 6 milyon 250 bin TL'ye satılıyor.

Kırklareli konut satışlarında 37. sırada yer aldı!

TÜRKİYE genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181'ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli konut satışında 37. sırada yer aldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli'de mühendislik ve mimarlık haftası kutlandı!

Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kırklareli, İğneada’ya nükleer santrali yapılmasını istemiyor!

Türkiye'de yaşayan hayvan türlerinin yüzde 57'sinin yaşadığı Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan tatil beldesi İğneada'ya nükleer santral yapılması planlanıyor. Baran Bozoğlu ise nükleer santralle bu alanın risk altına gireceğini söyledi.

3. nükleer santrali Kırklareli'de mi olacak?

Ali Rıza Alaboyun, doğa katliamına neden olacak 3’üncü nükleer santralının Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı ve Avrupa’nın en büyük longoz ormanlarına sahip İğneada beldesine yapılmasının planlandığını açıkladı.

Üçüncü nükleer santral Kırklareli bölgesine mi yapılacak!

Enerji Bakanı Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralın Kırklareli'nin İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor. Görüşüyoruz" dedi. Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralın Kırklareli İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor." dedi.

3. nükleer santral Kırklareli İğneada’ya!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, nükleer enerjinin Türkiye için önemli olduğunu belirterek, “3'üncü nükleer santral için Kırklareli İğneada bölgesinde arkadaşlarımız yoğunlaşıyorlar" dedi.

Kadıköy 1071 nerede?

Kadıköy 1071 Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari birimlerden oluşuyor. Peki Kadıköy 1071 nerede?

kırklareli migros nerede Haberi

kırklareli migros nerede


Migros tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin, ekli listede belirtilen 4 adet Migros, 4 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 10 adet satış mağazası Şubat ayı içerisinde ekte belirtilen tarihlerde hizmete açılmıştır.


28 Şubat 2014 itibariyle Şirketimizin mağaza sayısı yurtiçinde 973 (952 süpermarket ve 21 hipermarket), yurtdışında iştirakleri vasıtasıyla 40 olmak üzere toplam 1.013'tür. (2013 sonu: yurtiçi 965, toplam 1.004 mağaza)


Dosya için