17 / 04 / 2024

Kırklareli otopark ihalesi

Kırklareli otopark ihalesi

Kırklareli Belediyesi’nin kendi özkaynakları ile şehre kazandıracağı katlı kapalı otoparkın çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Babaeski’ye TOKİ geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Babaeski Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Camikebir 204 konut ihalesi bugün!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırklareli 204 konut ihalesi 14 Aralık'ta!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 konut ve 1 okul müjdesi!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kırklareli otopark ihalesi Haberi

Kırklareli otopark ihalesi

Kırklareli Belediyesi’nin kendi özkaynakları ile şehre kazandıracağı katlı kapalı otoparkın çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.


Nisan ayı içerisinde ilk kazması vurulan katlı kapalı otopark inşaatı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları başladığı günden bu yana yaklaşık 10 bin metreküp, bin kamyon hafriyat çıkartılırken, inşaatta bugüne kadar 80 ton demir kullanıldı. 10 bin m2 kapalı alana sahip, otomatik geçiş sistemi özelliği bulunan katlı kapalı otopark bodrum artı 4 kat olarak inşa edilecek. Ayrıca otoparkın en üst katında çok amaçlı bir salon yer alacak.


Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, heyecanlı ve gururlu olduklarını belirterek, “Kırklareli’ne katlı kapalı otopark kazandırmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Şuan inşaatımız planladığımız program dahilinde devam ediyor. Yeni yıla kadar inşaatımızı tamamlamayı hedefliyoruz”...